27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Τιάγκο Σίλβα μπορεί να γίνει ρυθμιστής μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό | Superleague Interwetten

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα 27 του χρόνια ο Τιάγκο Σίλβα αποκτήθηκε προερχόμενος από τη Φόρεστ ως ένας παίκτης που θα μπορούσε να δώσει σημαντικές βοήθειες στον Ολυμπιακό δημιουργικά και επιθετικά. Ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στις θέσεις «8» και «10».

 

Η φετινή του σεζόν με 17 αγώνες και 2 ασίστ ιδανική δεν είναι. Σίγουρα στον Ολυμπιακό περίμεναν κάτι καλύτερο από τον Τιάγκο, ο οποίος όμως κατά καιρούς παρουσίασε δείγματα ποιότητας αλλά και δημιουργικής ικανότητας. Τι του έλειψε; Του έλειψε η σταθερότητα ως προς την απόδοσή του αλλά και η επάρκειά του στο τακτικό και αμυντικό κομμάτι.

 

Ωστόσο είναι ένας παίκτης με ικανότητα και σε στατικές φάσεις και με το να φθείρει τον αντίπαλο με φάουλ. Γενικά έχει αρκετά καλά στοιχεία ενώ να μην ξεχνάμε πως φέτος είχε και τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω.

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΔΕΚΑΡΙ / ΟΚΤΑΡΙ ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΙΑΓΚΟ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δείξει πως ψάχνουν έναν παίκτη για τις θέσεις «10» και «8». Εξ ου και η κίνηση για τον Γιουνές Μπελχαντά και γενικά η αναζήτηση. Τι θα συμβεί όμως εάν ο Τιάγκο Σίλβα προλάβει να αλλάξει το κλίμα υπέρ του από αγωνιστικής πλευράς και μείνει;

 

Ένας παίκτης σε καλή ηλικία που αν κάνει ολοκληρωμένη και «κανονική» προετοιμασία με την ομάδα μπορεί να έχει άλλη εικόνα. Επίσης κάλλιστα θα έχει την ευχέρεια να λειτουργήσει ως μία έξτρα λύση για τις δύο αυτές θέσεις και προφανώς να επηρεάσει και τον σχεδιασμό στα μεταγραφικά των ερυθρόλευκων. Γενικότερα έχει σημασία να τονίσουμε πως ο Σίλβα είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει καλό background πίσω του και θητεία σε Αγγλία και Πορτογαλία.

 

ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ… ΠΡΕΣΤΙΖ

 

Στο αγωνιστικό σκέλος σίγουρα στα τελευταία δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός δεν είχε την ανάλογη εικόνα και έως ένα σημείο αυτό είναι λογικό για ομάδα που διασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. 

 

Όμως επειδή υπάρχει μπροστά ο στόχος του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός πρέπει να φουλάρει ξανά τις μηχανές του. Οπότε αυτό σημαίνει πως με την ΑΕΚ την Κυριακή θα πρέπει να δείξει πως αρχίζει να βρίσκει ξανά το απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στο Φάληρο (ρεβάνς του 1-1) τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο αγώνας με την ΑΕΚ δεν είναι μόνο για το πρεστίζ. Έχει και αγωνιστική αξία, λόγω Κυπέλλου. Εκτός αυτού ο τρόπος που θα παίξει ο Ολυμπιακός, η νοοτροπία και η μαχητικότητα / αποφασιστικότητά του αλλά και η διάταξή του θα είναι και σαν… προπομπός του τι μπορεί να δούμε στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ τη Μεγάλη Τετάρτη.

 

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΕΖΟΝ

Κλείνοντας αυτό το blog θα πρέπει να σταθούμε και στην εικονική κερκίδα της φιέστας της 12ης Μαϊου. Σε μια χρονιά που λόγω πανδημίας, lockdown και τόσων πραγμάτων που πήγαν στραβά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως κάθε ερασιτεχνικό σωματείο, έχει περισσότερη ανάγκη από την ενεργή στήριξη του κόσμου της ομάδας. Ήδη υπάρχει ανταπόκριση σε αυτή την προσπάθεια ωστόσο θα έχει μεγάλη σημασία ένα άτυπο sold out για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Και οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα επιβραβεύσουν την ομάδα αλλά και οικονομικά ο Ερασιτέχνης θα έχει την ενίσχυση που θα τον βοηθήσει σε αυτό το χρονικό σημείο.

 

 

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό