14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Τζώρτζογλου συμμετείχε στους αγώνες καρτ στην Πάτρα – Η ανάρτηση για το ατύχημα

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Ο Στράτος Τζώρτζογλου συμμετείχε στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, που κατέληξαν στο ατύχημα με το 6χρονο παιδάκι.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός δηλώνει πως οι γιατροί δείχνουν «αισιόδοξοι» για την εξέλιξη της υγείας του παιδιού που τραυματίστηκε όταν ένα από τα οχήματα εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο συγκεντρωμένο πλήθος.

«Λυπάμαι πραγματικά που συνέβη το ατύχημα με το παιδάκι – σε μια εκδήλωση με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και εγώ δυστυχώς βρισκόμουν εκεί παίρνοντας μέρος στους αγώνες!» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ευτυχώς οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου είναι αισιόδοξοι σχετικά με την εξέλιξη και ελπίζω στο μέλλον τα μέτρα προστασίας να καλύπτουν όλους τους πιθανούς κινδύνους, γιατί το άθλημα είναι σαφώς ασφαλέστερο από τους δρόμους της Ελλάδας και βοηθάει πολλούς ανθρώπους να μαθαίνουν την συμπεριφορά που χρειάζεται να έχει κανείς όταν κρατάει τιμόνι ! Ελπίζω αυτό το συμβάν να μην έχει προεκτάσεις!» πρόσθεσε.

Το χρονικό του ατυχήματος στην Πάτρα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου.

Οπως σημειώνει το thebest.gr, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της Μαιζώνος. Το καρτ αναποδογύρισε, τραυματίζοντας νεαρό παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα «thebest», ο πατέρας του 6χρονου δήλωσε ότι το παιδί του νοσηλεύεται διασωληνωμένο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. Παράλληλα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στιγμιότυπο με τη στιγμή του ατυχήματος στην Πάτρα.

Το απόγευμα έγινε γνωστό πως σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των 5 ατόμων που φέρονται να έχουν την ευθύνη για το τραυματισμό 6χρονου στη διοργάνωση αγώνων καρτ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό