28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Τζόκοβιτς αποχώρησε από το Roland Garros

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Roland Garros, με τον ίδιο να αποσύρει την συμμετοχή του, για το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί ακόμη.

Ο ίδιος είχε δηλώσει, πριν από κάποιες ημέρες ότι το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί στην φάση των «8» κόντρα στον Ρουντ, μιας και ο τραυματισμός του, είχε κάνει την κατάσταση της υγείας του πολύ δύσκολη, κάτι το οποίο τελικώς που επιβεβαιώθηκε.

Αυτό λοιπόν, δίνει και απευθείας το εισιτήριο  στον Κάσπερ Ρουντ, που θα περάσει στην επόμενη φάση του Γαλλικού τουρνουά, χωρίς να αγωνιστεί με κάποιον. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, και αντιμετωπίζει τον Κάρλος Αλκαράθ, ενώ μάλιστα στο διπλό τουρνουά με συμπαίκτη τον αδερφό του Πέτρο, κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να περάσουν στην επόμενη φάση του διπλού.

Αναλυτικά τα όσα είχε δηλώσει ο Σέρβος:

«Είχα κάποια θέματα με το γόνατο εδώ και εβδομάδες, τίποτα σοβαρό όμως. Στο 2ο σετ είχα ένα γλίστρημα και ένιωσα πόνο. Πήρα πολλά παυσίπονα για να συνεχίσω και ξεκίνησαν να λειτουργούν από το τέλος του 4ου σετ.

Δεν ξέρω αν θα παίξω τον προημιτελικό. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα. Το να παίξω πέντ σετ ήταν το πιο απαιτητικό πράγμα που έκανα. Έκανα πολλή δουλειά αργότερα με τον φυσιοθεραπευτή μου, για να μειώσω την ένταση στους μύες και τις αρθρώσεις.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό