27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στηρίζει Κάμαλα Χάρις: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποστηρίζει πλέον ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις για να λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών ως υποψήφια για Πρόεδρος στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έδειξε τι είναι αληθινή ηγεσία. Σώζει τη δημοκρατία για άλλη μια φορά. Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που κάνουμε ό,τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε την Αντιπρόεδρο Χάρις στην ιστορική της υποψηφιότητα», είπε ο ηθοποιός σε δήλωση που παραχώρησε στο CNN.

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Κλούνεϊ είχε καλέσει τον Μπάιντεν να εγκαταλείψει τη μάχη γράφοντας ότι ο μόνος αγώνας που δεν μπορεί να κεδρίσει ο τελευταίος είναι εκείνος με τον χρόνο.

Ο ηθοποιός είχε γράψει στους New York Times, ειδικότερα, ότι ήταν δύσκολο να το πει, αλλά ότι ο Μπάιντεν που συνάντησε πριν λίγο καιρό δεν ήταν ο ίδιος με το 2010 ή το 2020.

«Ήταν ο άνδρας που είδαμε στο ντιμπέιτ» έγραψε ειδικότερα, αναφερόμενος στην κακή επίδοσή του στη μονομαχία του Ιουνίου ενάντια στον Τραμπ.

Αυτή η δήλωση ήταν μια εκπληκτική εκτίμηση της τρέχουσας κατάστασης του Μπάιντεν από κάποιον που έχει αλληλεπιδράσει με τον πρόεδρο ιδιωτικά – ότι ο τρόπος που παρουσιάστηκε ο πρόεδρος κατά τη διάρκεια αυτού του ντιμπέιτ, για το οποίο ο Λευκός Οίκος και η εκστρατεία Μπάιντεν έχουν κατηγορήσει ένα κουραστικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα, δεν ήταν παρέκκλιση από την πραγματική κατάσταση του προέδρου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό