28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Τζίμας βλέπει ενδεκάδα με τη Λαμία

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
07.03.2023 | 11:10

Ο Στέφανος Τζίμας θα κάνει πιθανότατα το ντεμπούτο του ως βασικός στον αυριανό (8/3, 19:00) ημιτελικό Κυπέλλου στη Λαμία.

Ο Στέφανος Τζίμας έζησε ιστορικές στιγμές στον αγώνα με τον Ιωνικό. Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με την φανέλα του Δικεφάλου, σπάζοντας το ρεκόρ του Μεγαλέξανδρου, Γιώργου Κούδα.

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός επιθετικός ετοιμάζεται για μια ακόμη πρωτιά, προσωπική αυτή την φορά. Και αυτό διότι είναι πολύ πιθανό στον αυριανό αγώνα με τη Λαμία (8/3, 19:00, COSMOTE SPORT 4HD και LIVE στο SPORT24) να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ως βασικός.

Ο 17χρονος φορ θα είχε ήδη γράψει την πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδά του Δικεφάλου την περασμένη Τετάρτη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον προόριζε για βασικό στον πρώτο ημιτελικού του Κυπέλλου που αναβλήθηκε λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Από την στιγμή που ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε στα πιτς λόγω του οιδήματος στον τετρακέφαλο, την παραμονή του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες ο προπονητής του ΠΑΟΚ μοίρασε τα παιχνίδια στους δυο διαθέσιμους επιθετικούς.

Ο προγραμματισμός του ήθελε τον Μπράντον Τζίμα να ξεκινά στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος με ΠΑΣ και Ιωνικό και τον Στέφανο Τζίμα στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια Κυπέλλου.

Με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι σε στάδιο επανένταξης και τον Ισπανό επιθετικό να έχει αγωνιστεί σε δυο συνεχόμενους αγώνες ως βασικός, λογικά ο προγραμματισμός του Λουτσέσκου δεν θα διαφοροποιηθεί και ο Τζίμας θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ αύριο στο “Αθ. Διάκος”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό