19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο τελικός του MasterChef 5 ξεκίνησε και το Twitter απαιτεί να βγει νικήτρια η Μαργαρίτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το κοινό απαιτεί η Μαργαρίτα Νικολαΐδη να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef αλλά και ο Διονύσης έχει τους fans του. 

Ήταν ένα τηλεοπτικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν έξι μήνες περίπου και ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες. Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης διεκδικούν τον τίτλο του επόμενου MasterChef και το κοινό έχει ήδη πάρει θέση, τουλάχιστον στα social media.

Η Μαργαρίτα, το Μαργαριτάρι του κοινού όπως την αποκαλούν οι fans της, έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη γυναίκα MasterChef στην Ελλάδα και είναι η δεύτερη μετά τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη που φτάνει σε τελικό του ριάλιτι ο οποίος ήταν πάντα ανδροκρατούμενος.

Μαργαρίτα for the win!

Ο τελικός έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα όμως το Twitter είναι ήδη καζάνι που βράζει κατά του Διονύση και υπέρ της Μαργαρίτας.

Τις τελευταίες ώρες, μια υποψηφιότητα του Διονύση από το 2019 (με συνδυασμό τότε παράταξης γνωστής για ακραίες απόψεις) έχει γίνει viral στο Twitter, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά για τον νεαρό σεφ που έτσι κι αλλιώς δεν υπήρξε αγαπημένος του κοινού.

Από την άλλη, το κοινό απαιτεί Μαργαρίτα με το έπαθλο των 50.000 ευρώ στα χέρια ενώ η νεαρή κοπέλα έχει ήδη κερδίσει το silver award των 10.000 ευρώ στα μέσα περίπου του ριάλιτι μαγειρικής.

Τα facts των δύο finalists του τελικού του MasterChef 5

Η Μαργαρίτα αποχώρησε για λίγο από το ριάλιτι μαγειρικής εξαιτίας της αστοχίας της σε ένα πιάτο αντιγραφής αλλά επέστρεψε ακριβώς μετά από ένα επεισόδιο, στη δεύτερη ευκαιρία η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο.

Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και το Twitter το πανηγύρισε (photos)

Ο Διονύσης είναι ο μοναδικός παίκτης του MasterChef 5 που δεν έχει αποχωρήσει καθόλου από την πρώτη ημέρα του ριάλιτι.

To Τwitter βράζει!

Αυτή την ώρα, το #masterchefgr είναι πρώτο trend στο Twitter και η Μαργαρίτα έχει στεφτεί από τους fans της πρώτη Ελληνίδα MasterChef! 

Δες τα tweets παρακάτω!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό