24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Ο Τίμο Βέρνερ είναι στο στόχαστρο της Νιούκαστλ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
13.10.2021 | 12:07

Ο Τίμο Βέρνερ με τη φανέλα της Τσέλσι σε αναμέτρηση της Premier League κόντρα στην Σαουθάμπτον | 2 Οκτωβρίου 2021
@2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως η Νιούκαστλ έχει βάλει στο μάτι μεταξύ άλλων και τον Τίμο Βέρνερ για την ενίσχυσή της στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, προχώρησε μέσα από δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα “Bild”.

Η Νιούκαστλ πέρασε σε νέα εποχή με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την απόκτησή της από πανίσχυρο οικονομικά fund Σαουδαράβων και όλα δείχνουν πως τα νέα αφεντικά των καρακαξών είναι αποφασισμένα να ταράξουν τα νερά με το καλημέρα, κάνοντας δυνατές μεταγραφές με την πρώτη ευκαιρία.

Ο ερχόμενος Ιανουάριος θα είναι λοιπόν καυτός για τους ασπρόμαυρους και μετά το ρεπορτάζ της Daily Mail πριν λίγα 24ωρα όπου έκανε λόγο για τους 4 παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μπήκαν στο στόχαστρο, από τη στιγμή που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, την Τετάρτη (13/10) πήρε τη σκυτάλη η “Bild” με σχετικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα λοιπόν με την γερμανική εφημερίδα, ένας από τους παίκτες που εξετάζει η ομάδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας είναι και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι Τίμο Βέρνερ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως “το μανατζερικό γραφείο που έχει τα δικαιώματα του Βέρνερ έχει ήδη και αυτά του Φαμπιάν Σαρ που ανήκει στην Νιούκαστλ και είναι σε συχνές συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο”.

Όπως υπογραμμίζει μάλιστα ο έγκυρος Γερμανός ρεπόρτερ, Κρίστιαν Φαλκ, η Νιούκαστλ ενδιαφέρεται επίσης σοβαρά και για τους Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα) και Νίκλας Σούλε (Μπάγερν), την ίδια ώρα που ο Ραλφ Ράγκνικ εμφανίζεται πρόθυμος από την πλευρά του να αναλάβει το πόστο του προπονητή διαδεχόμενος τον Στιβ Μπρους στον πάγκο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό