33 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ο Τάσος Λέκκας είναι ένας μαχητής της ζωής: Το φινάλε του ως Ρήγας στο Προξενιό της Ιουλίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συγκλονιστική προσωπική ιστορία του Ρήγα από το Προξενιό της Ιουλίας και οι διακρίσεις στο θέατρο. 

Υπάρχουν αρκετοί νέοι ηθοποιοί τη φετινή τηλεοπτική χρονιά που έκαναν τη διαφορά ακόμη και σε φαινομενικά δεύτερους ρόλους. Ο ταλαντούχος και με αρκετές διακρίσεις στο θέατρο Τάσος Λέκκας είναι μία τέτοια περίπτωση, υποδυόμενος τον Ρήγα στο Προξενιό της Ιουλίας. Ένας σημαντικός και ίσως και κομβικός ρόλος για τη συνέχεια. Τώρα που τελείωσαν και επίσημα τα γυρίσματα της σειράς, όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μέλλον του Ρήγα του και κυρίως ποιο θα είναι το μέλλον του με τον έρωτα της ζωής του.

«Ρήγα Σκούταρη, την διαδρομή μας την απόλαυσα»

Ο Τάσος Λέκκας ανήκει σε αυτό που χαρακτηρίζουμε ως τη νέα γενιά των ηθοποιών, των πολλά υποσχόμενων και των εξαιρετικά ταλαντούχων. Μα κυρίως, εκείνων που πραγματικά ποιούν ήθος με τη ζωή τους και τον χαρακτήρα τους. Ένα παιδί που μεγάλωσε με πολλές οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες ο ίδιος διηγήθηκε σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Στούντιο 4 και με τη μητέρα του να δουλεύει σε 2 και 3 δουλειές, για να τον βοηθήσει να σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

«Με τα πρώτα μου λεφτά από το θέατρο πήγα να φάω. Δεν είχα πάει ποτέ σε εστιατόριο» μας είχε πει χαρακτηριστικά και με ένα αξιοπρεπές χαμόγελο, εκτιμώντας τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή, δείχνοντας πως είναι πραγματικός μαχητής.

Οι ρόλοι του στο θέατρο ανέδειξαν εξαρχής το ταλέντο του και φέτος πήρε και μία σημαντική διάκριση στα βραβεία Κάρολος Κουν ως νέος καλλιτέχνης για την ερμηνεία του στην θεατρική παράσταση «Η νύχτα των μυστικών».

https://www.instagram.com/p/C4fi212ICnH/

Ο ρόλος του Ρήγα Σκούταρη, γιος της Στάσας και αδελφός της Ιουλίας στο Προξενιό της Ιουλίας, του έδωσε φέτος τη δυνατότητα να τον λατρέψει το ευρύ κοινό, που τον είχε γνωρίσει και την περσινή σεζόν στο «Αυτή η νύχτα μένει». Ξεκίνησε ως ο αψύς νέος που ζητούσε εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του από την οικογένεια των Ραζίνηδων, αλλά έγινε το plot twist στη συνέχεια με τον έρωτά του με την κόρη του Κωστή. Βαγγελίτσα και Ρήγας έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που του συμβαίνουν με πίστη στην αγάπη τους. Μεσολάβησε και η δολοφονία του Ραζίνη για την οποία εκείνος ευθύνεται, έστω και αν ήταν σε άμυνα.

https://www.instagram.com/p/C51iToMLLDj/

Ο Τάσος Λέκκας χθες αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό του ρόλο, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς με ένα συγκινητικό adios και όλο το καστ να του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια: «It’s a wrap λοιπόν για τον Ρήγα. Ήρθε ( όπως πάντα άλλωστε ) αυτή η ιδιαίτερη στιγμή του τέλους , σε μια δουλειά ανάμεσα σε υπέροχους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά , είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία. Ρήγα Σκούταρη την διαδρομή μας την απόλαυσα , adios».

https://www.instagram.com/p/C76vQTUIWOi/

Και τώρα μένουμε με την απορία για το τι θα συμβεί με τον Ρήγα του και τη Χριστίνα Μαθιουδάκη που υποδύεται τη Βαγγελίτσα του. Μένουν ελάχιστα επεισόδια μέχρι το φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας και όλα θα γίνουν γρήγορα. Υπάρχει και η υπόνοια μήπως εμπλακεί και στον φόνο του Γιωργίκη, λόγω και μίας φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε από το γύρισμα με την Ευγενία Ξυγκόρου. Δες και εδώ για λεπτομέρειες.

Η αλήθεια είναι πως ο Ρήγας θα αποφυλακιστεί προσωρινά μετά από τις προσπάθειες της Στάσας και θα μάθει για την κακοποιητική συμπεριφορά του Γιωργίκη στην αδελφή του. Παρόλο που θα θυμώσει, δεν μπορεί να επέμβει γιατί θα βρεθεί για δεύτερη φορά κατηγορούμενος. Η Ιουλία όπως ήδη σου έχω πει θα αναγκαστεί να γυρίσει στο σπίτι του Προβιού για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

https://www.instagram.com/reel/C2Hlj08MdPt/

Όλοι βρίσκονται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Αλλά όταν όλα τελειώσουν ναι, ο Ρήγας θα βρει την ευτυχία με τη Βαγγελίτσα. Μας το είχε αποκαλύψει και η Ναταλία Γερμανού όταν είχε καλεσμένο στην εκπομπή της, τόσο τον Τάσο Λέκκα όσο και τη Χριστίνα Μαθιουδάκη.

Η Βαγγελίτσα θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα για να σπουδάσει, εκείνος θα εκτίσει την ποινή του και τελικά θα ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι. Ναι, τους αξίζει. Και μας αξίζει ως κοινό να δούμε και ένα happy end σε αυτή τη σειρά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό