24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

‘Ο Σόλσκιερ είπε ψέματα στον Φαν ντε Μπεκ’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
11.10.2021 | 15:19

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον
2021 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος Άγγλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Ινς, κατηγόρησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ότι εξαπάτησε τον Ντόνι Φαν ντε Μπεκ σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, προκειμένου να υπογράψει στους Red Devils.

Ολοένα και πιο αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Ντόνι Φαν ντε Μπεκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πλησιάζουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 24χρονος Ολλανδός έχει πολλά παράπονα από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τα μέσα στο Νησί επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Κόκκινους Διαβόλους τον Ιανουάριο.

Ο παλαίμαχος μέσος του αγγλικού συλλόγου, Πολ Ινς, κατηγορεί τον Νορβηγό κόουτς ότι είπε ψέματα στον Φαν ντε Μπεκ, προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και αποχώρησε από τον Άγιαξ.

“Αν πρόκειται για αγορά ενός κορυφαίου παίκτη, όπως του Φαν ντε Μπεκ από τον Άγιαξ, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσω είναι “Θα παίξω; Πού με βλέπετε να ταιριάζω, μέσα στο σύστημα, μέσα στην ομάδα;”. Ως προπονητής έχεις δύο επιλογές: μπορείς είτε να πεις την αλήθεια είτε να μην την πεις. Από ό, τι βλέπω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν είπε την αλήθεια στον Ντόνι, δεν είχε χρόνο συμμετοχής. Έχει 35 εκατομμύρια λίρες να κάθεται στον πάγκο.

Δεν μπορείς να μου πεις ότι ο Φρεντ και ο ΜάκΤομινεϊ παίζουν καλά κάθε εβδομάδα, ακόμη και ο Πογκμπά, επειδή δεν το κάνουν. Φαίνεται όμως ότι τους παίζει όλη την ώρα, και κάθομαι εκεί και τους βλέπω να παίζουν, θα ήμουν εκνευρισμένος. Ο Όλε βγήκε λέγοντας “είναι στα σχέδιά μου”, προφανώς απλώς λέει ψέματα. Πρέπει να φύγει τον Ιανουάριο για το καλό της καριέρας του”, υποστήριξε ο 53χρονος Άγγλος.

σχετικα αρθρα

Έβερτον: Ο Φαν ντε Μπεκ είναι ο μεγάλος στόχος των “ζαχαρωτών” για τον Γενάρη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό