32.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Ο στρατηγός Οτο και η επική Εθνική του 2004 πήγαν Μαξίμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Είκοσι χρόνια μετά την 4η Ιουλίου του 2004 και τον θρίαμβο της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία, όπου κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γράφοντας χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι βετεράνοι διεθνείς και το τότε προπονητικό επιτελείο, πέρασαν το κατώφλι του Μαξίμου όπου τους δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είκοσι χρόνια μετά, μας κάνετε υπερήφανους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ομοσπονδιακό προπονητή Ότο εχάγκελ, τον βοηθό του Γιάννη Τοπαλίδη και τους παίκτες της ομάδας, ενώ ανέδειξε τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων.

Σήμερα συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την ανάδειξη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ως Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004. Είκοσι χρόνια μετά, συνεχίζετε να μας κάνετε υπερήφανους. Σας ευχαριστούμε! https://t.co/BMWuL0JjEP pic.twitter.com/8ZgQX9yxuR

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) July 4, 2024

«Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα σε πολλά επίπεδα, και για το ποδόσφαιρο και για το πρότυπο της υγιεινής ζωής και για άλλα ζητήματα. Θέλουμε να διδάσκουμε στα παιδιά τι σημαίνει να είσαι σε μία ομάδα, να μοιράζεσαι ρόλους, να κάνεις πίσω για το καλό της ομάδας. Αυτά είναι πολύ σημαντικά διδάγματα που πηγαίνουν πέρα και πάνω από το ποδόσφαιρο. Και σε αυτά νομίζω ότι μπορείτε να πείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία προέρχονται από τα δικά σας βιώματα», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι παίκτες της Εθνικής του 2004, που έχουν δημιουργήσει την ομάδα «Legends 2004», εξέφρασαν τη συμφωνία τους στο να συμμετέχουν σε ενημερωτικές εκστρατείες για τέτοια θέματα που αφορούν ιδίως τους νέους.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό