22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Σταύρος στον Σασμό δεν είναι πια αυτός που ήξερες και η Αργυρώ κινδυνεύει να χάσει τον γιο της

Ειδήσεις Ελλάδα

Ζητά και επίσημα την κηδεμονία του γιου της και το #cancelStavros γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ. Ποιος θα βοηθήσει την Αργυρώ στην πιο δύσκολη στιγμή της; 

Οι αγαπημένοι ήρωες του Σασμού, βρίσκονται σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Το κοινό θα δει τον Μαθιό να κλαίει, τον Αστέρη να δέχεται σωματική επίθεση, την Αργυρώ σε απόγνωση, την Καλλιόπη να καταστρέφει την περιουσία των εχθρών της και τον Σταύρο να κάνει αυτό που κανείς δεν περίμενε. Η ζήλια και ο θυμός του, θα τον φτάσουν στα άκρα. Και στρέφει όλο το μένος προς την γυναίκα που αγάπησε. Αυτή είναι μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές της σειράς. Γιατί η Αργυρώ κινδυνεύει να χάσει το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/ClUThKNunfXΣτα δικαστήρια για τον μικρό Πετρή

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, έχουμε μία μίξη συναισθημάτων. Οργή και δάκρυα. Καταρχάς, από τον σκληρό Μαθιό. Στην συνάντησή του με την Αργυρώ προσπαθεί να την πείσει να πουλήσει τα χωράφια του Άγγελου σε εκείνους, για να προλάβουν το κακό.

Όμως θα λυγίσει: «Αν ήξερες τι χρωστάς στον Αστέρη, δεν θα μιλούσες έτσι για εκείνον», της λέει και το μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Μαθιός θα συγκρατηθεί και δεν θα συνεχίσει με την αποκάλυψη. Άλλος είναι εκείνος που θα το μάθει και είναι ο πλέον ακατάλληλος.

Ο Σταύρος θα το μάθει τυχαία, λίγο πριν ζητήσει τις νομικές συμβουλές της Στέλλας, για να κινήσει διαδικασίες και επιδιώξει να πάρει την κηδεμονία του παιδιού της Αργυρώς. Η ρήξη στο γάμο του, είναι οριστική και η εκδικητική μανία που τον έχει κυριεύσει θα είναι τελικά η δική του καταστροφή. Πριν συμβεί αυτό, θα έχει προηγηθεί η αντίδραση της Αργυρώς, μόλις μάθει την επίθεση του αδελφού του στον Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CkwOSwSrtPm

Η Στέλλα δεν θα σταθεί σύμμαχός του. Θα προτιμήσει αυτή τη φορά να σταθεί στο πλευρό της Αργυρώς.

Η οποία θα βιώσει το μεγαλύτερο μαρτύριο της ζωής της, με το θέμα που θα προκύψει με τον γιο της. Ειδικά με τις απειλές του Σταύρου. Η μόνη σιγουριά της θα είναι πως δεν θα θελήσει εκείνος να προδώσει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού, γιατί σε αυτή την περίπτωση, Αργυρώ και Αστέρης θα είναι πιο κοντά από ποτέ. Αλλά η αντιδικία για την κηδεμονία θα την ταλαιπωρήσει.

https://www.instagram.com/p/CjyeWT5LQPM

Το παιχνίδι «ποιος ξέρει τι»; δημιουργεί σασπένς. Μαθιός και Στέλλα ξέρουν πως ο Αστέρης έγινε δότης νεφρού, αλλά δεν ξέρουν ακόμη ότι ο Πετρής είναι γιος του. Αργυρώ και Σταύρος το γνωρίζουν, αλλά δεν ξέρουν ότι ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή.

Η μοναδική που τα γνωρίζει όλα, είναι η μητέρα της, η Μαρίνα. Κράτησε αυτό το στοιχείο, γιατί αυτή η ηρωίδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό