19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει με τους «Πρωταγωνιστές»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν

Μετά το διάλειμμα που έκανε στην δημοσιογραφία ασχολούμενος με την πολιτική, ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει στην τηλεόραση με την εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Ο δημοσιογράφος ανήγγειλε την επιστροφή της εκπομπής με έναν πρωτότυπο τρόπο μέσου του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο instastories στα οποία πρωταγωνιστούν στο πρώτο δυο νεαροί skaters και στο δεύτερο ένα μουσικός.

Στο πρώτο όπου πρωταγωνιστούν οι νεαροί skaters, ακούγονται να σχολιάζουν την επιστροφή της εκπομπής, αναφωνώντας «σούπερ!», ενώ στο δεύτερο, ο μουσικός… μεταδίδει την πληροφορία ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης «ξαναμπαίνει στα βαθιά». Οι πρώτες πληροφορίες, θέλουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Alpha και οι «Πρωταγωνιστές» να βγαίνουν στον «αέρα» την ερχόμενη σεζόν.

Τα γυρίσματα για τους Πρωταγωνιστές» έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης το… μαρτύρησε με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ποζάρει ο ίδιος και γράφει στην συνοδευτική λεζάντα: «Τα γυρίσματα ξεκίνησαν!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό