24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σταύρος Ελληνιάδης νέος τζένεραλ μάνατζερ στην ΑΕ Λεμεσού

Ειδήσεις Ελλάδα

Σημαντική κίνηση από την ΑΕ Λεμεσού, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη General/Team Manager στην ομάδα.

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕ Λεμεσού ετοιμάζεται να μπει σε μια νέα εποχή. Ο ιδιοκτήτης, Μάικλ Λοιζίδης, θέλει να ξανακάνει την ομάδα του πρωταγωνίστρια και, ήδη, αποφάσισε να προσλάβει στη θέση του General/Team manager τον Σταύρο Ελληνιάδη.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα σε οργανωτικό επίπεδο και να επανέλθει δυναμικά στις επιτυχίες, βασισμένη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία ενός αναγνωρισμένου αθλητικού παράγοντα.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης είναι ένας άνθρωπος με μακρόχρονη πορεία στο μπάσκετ, έχοντας υπηρετήσει σε διάφορους ρόλους, από παίκτης μέχρι και διευθυντής ομάδων σε κορυφαίο επίπεδο ( Ολυμπιακός, Αρης, Μαρούσι, Πανιώνιος , Ιωνικός , εθνικές ομάδες ανδρών και νέων ανδρών κ.α.). Η εμπειρία του τον καθιστά ιδανικό για τον ρόλο του General/Team Manager, καθώς γνωρίζει σε βάθος τις ανάγκες και τις προκλήσεις που υπάρχουν σε μια επαγγελματική ομάδα.

Η παρουσία του σε ομάδες υψηλού επιπέδου, καθώς και η εμπλοκή του με την ανάπτυξη νεαρών ταλέντων, είναι στοιχεία που μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στην εξέλιξη της ΑΕΛ και στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης, ο όποιος δούλευε τα τελευταία δυο χρόνια στην ομάδα της Μυκόνου, θα αναλάβει έναν πολυδιάστατο ρόλο στην ΑΕΛ, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την καθημερινή διαχείριση της ομάδας, την οργάνωση και την επικοινωνία μεταξύ παικτών, προπονητικού τιμ και διοίκησης. Θα λειτουργεί ως ο “συνδετικός κρίκος” μεταξύ όλων των τμημάτων της ομάδας, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και την επίλυση πρακτικών ζητημάτων.

Η ΑΕΛ μπάσκετ τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να επανέλθει στο προσκήνιο του κυπριακού μπάσκετ και η πρόσληψη του Ελληνιάδη δείχνει τη στρατηγική κατεύθυνση της διοίκησης. Με στόχο την επιστροφή -με σταθερά βήματα- στην κορυφή και την μελλοντική ενίσχυση της παρουσίας της ομάδας στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, η παρουσία ενός έμπειρου στελέχους όπως ο Ελληνιάδης μπορεί να προσφέρει τη σταθερότητα και την οργάνωση που χρειάζεται η ΑΕΛ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό