35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

‘Ο Στέφανος είναι ερωτευμένος με την Πάουλα, περνούν 24 ώρες την ημέρα μαζί’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΦΕΛΕΣΚΟΥΡΑ
13.06.2024 | 14:50

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια, τοποθετήθηκε εκ νέου για την σχέση του γιου της με την Πάουλα Μπαντόσα. Δήλωσε πως ο γιος της είναι ερωτευμένος και πως μερικές φορές ζητούν την συμβουλή της.

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Τζούλια πριν μερικές ημέρες είχε τοποθετηθεί για την σχέση του γιου της με την Πάουλα Μπαντόσα, την οποία χαρακτήρισε ως άτομο με χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κατηγορηματικά αντίθετος με την άποψη της μητέρας του και το δήλωσε on camera.

Το πρωί της Πέμπτης η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη τοποθετήθηκε εκ νέου, προσπαθώντας να “διορθώσει” κατά κάποιον τρόπο τα όσα είπε για την Πάουλα Μπαντόσα.

“Η Πάουλα είναι μαχήτρια στο court. Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα, για το άθλημα, για το πως να είναι σκληροί την κρίσιμη στιγμή. Είναι ένα πράγμα να είσαι στο court και να κερδίζεις έναν αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή σου.

Εκτός γηπέδου χρειάζονται όλοι υποστήριξη. Όχι μόνο η Πάουλα, όλοι. Είμαι βέβαιη για αυτό. Νομίζω ότι ξέρουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά γιατί όταν είναι μαζί είναι συνέχεια μαζί. Περνούν 24 ώρες την ημέρα μαζί. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει τις δυνατότητες ο ένας του άλλου και είμαι βέβαιη για τον Στέφανο.

Ξέρω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος με την Πάουλα και έτσι είναι. Ρωτούν μερικές φορές τη συμβουλή μου. Είμαι η μαμά του Στέφανου, αλλά προστατεύω πάντα τα κορίτσια. Πάντα σε όλες τις σχέσεις των γιων μου. Τα κορίτσια είναι σημαντικά για εμένα στο βαθμό που νιώθουν καλά δίπλα στους γιους μου. Και ελπίζω να είναι σημαντικό και για εκείνες”

Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να δει εγγόνια από τον Στέφανο και την Πάουλα απάντησε: “Είναι στην μέση της καριέρας τους, στη μέση. Όχι στο τέλος. Έχουμε χρόνο. Στη μέση της καριέρας σου δεν σταματάς γιατί βασικά… κάποιοι το κάνουν, αλλά δεν νομίζω ότι το σκέφτονται. Δεν είμαι σίγουρη”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό