Home Περιβάλλον Ο Σούρας τινάζει στον αέρα την «απόπειρα αυτοκτονίας» του δολοφόνου της Κυριακής

Ο Σούρας τινάζει στον αέρα την «απόπειρα αυτοκτονίας» του δολοφόνου της Κυριακής

Ειδήσεις Ελλάδα

Έναν άνθρωπο «πονηρό, νάρκισσο και χειριστικό» περιέγραψε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μιλώντας στο Action 24 για τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα. 

«Διάβασα την οκτασέλιδη επιστολή που της είχε στείλει και είναι αυτό που λέμε “ο καλός Σαμαρείτης” πρόκειται για έναν άνθρωπο πονηρό, νάρκισσο και χειριστικό που θέλει να κάνει τον άλλον κτήμα του» είπε ο κ. Σούρας αμφισβητώντας ευθέως το κατά πόσο ήθελε τελικά να βάλει τέλος στη ζωή του με την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε. 

«Πρόκειται για μία απολύτως χειριστική αυτοκτονία, υπάρχουν χειριστικές αυτοκτονίες που είναι αποτυχημένες και υπάρχουν και αυτές που μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας, σημειώνοντας πως ακόμη είναι άγνωστο γιατί ο 39χρονος βρέθηκε ξαφνικά χωρίς σφυγμό…  

Την εκτίμηση του κ. Σούρα για την προσωπικότητα του δράστη συνυπόγραψε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ο οποίος μάλιστα επικαλούμενος μαρτυρία προς τον ίδιο από σωφρονιστικό υπάλληλο, είπε χαρακτηριστικά: «γνώριζε απ’ έξω ακόμα και τον ΑΜΚΑ του, εμένα εάν με ρωτήσεις τώρα δεν τον ξέρω…»

Ο άνθρωπος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του δένοντας τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι του σε μία βίδα σωληνώσεων μέσα στην τουαλέτα. Όπως είπε ο κ. Καλλικμάνης ο 39χρονος, βρισκόταν μακριά από τους υπόλοιπος κρατούμενος σε έναν χώρο που υπήρχε μόνο ένα ακόμα άτομο. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων που τον εξέτασαν, ο 39χρονος παρουσιάζει μία «επιλεκτική αμνησία» χωρίς μάλιστα να εκφράζει «ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό».  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version