23.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Σιμεόνε τσεκάρει τον Έσε του Ολυμπιακού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλύτερο τρόπο δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Η ομάδα έφτασε στον τελικό του Conference League και χάρις σε γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116′, κατάφερε να κερδίσει τη Φιορεντίνα και το πρώτο ευρωπαϊκό της ιστορίας της.

«Σειρήνες» από Μαδρίτη

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του τελικού, αλλά και της σεζόν για τον Ολυμπιακό, είναι αδιαμφισβήτητα ο Σαντιάγκο Έσε. Ο Αργεντινός μέσος ήταν κυριολεκτικά… παντού κόντρα στη Φιορεντίνα και συνηθίζει να κάνει ατελείωτα χιλιόμετρα στα παιχνίδια του με τους «ερυθρόλευκους».

Στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, για αυτό και ο Μασεράνο τον έχει στην προεπιλογή της Αργεντινής Κ23 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε συλλογικό επίπεδο πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gol Digital», υπάρχει μαδριλένικο ενδιαφέρον για τον Έσε.

👀 SANTIAGO EZZE EN EL RADAR ROJIBLANCO

👉 El Atlético de Madrid sigue de cerca a Santiago Ezze, que recientemente fue campeón de la UEFA Conference League.

🔎 Chelsea e Inter de Milán también se interesan por el pivote argentino de 22 años.

ℹ️ @SpidyAtletico · ✍️… pic.twitter.com/DcFmfkFPG6

— Penalty (@PenaltyInfo_) June 2, 2024

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον συμπατριώτη του και θέλει να τον πάρει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο ίδιος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Ολυμπιακό και φέτος πραγματοποίησε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα αν τον θέλει η ισπανική ομάδα, θα πρέπει να κάνει μία πολύ μεγάλη οικονομική πρόταση στους Πειραιώτες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό