21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποχωρεί από τους Expendables

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 12:02

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει στο επιτυχημένο franchise ταινιών Expendables, 12 χρόνια μετά από την πρώτη ταινία της σειράς. 

Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, στο οποίο βρίσκεται στο πλατό των τελευταίων γυρισμάτων της ταινίας.

Ο διάσημος ηθοποιός χαρακτήρισε την απόφαση να αποχωρήσει από τη σειρά «γλυκόπικρη», αν και είπε ότι είναι «έτοιμος να δώσει τη σκυτάλη» στον συμπρωταγωνιστή του Τζέισον Στέιθαμ «και τα ικανά του χέρια».
Όπως δήλωσε: «Το καλύτερο πράγμα είναι να μπορώ να παρέχω ταινίες και ψυχαγωγία αλλά και ένα μικρό μήνυμα, γιατί αυτό που προσπαθώ να μεταφέρω στις ταινίες μου είναι το ανθρώπινο άγγιγμα», είπε ο Σταλόνε. «Όχι μόνο η δράση. Η δράση είναι αυτονόητη».

 

Ο Σταλόνε έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας ότι «ετοιμάζεται να δεχτεί την επόμενη πρόκληση», ενώ αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Little America του Rowan Atthale και στο δράμα δράσης Samaritan του Julius Avery.

 

Στο The Expendables 4, ο Σταλόνε επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Barney Ross, ηγέτη της ομάδας ελίτ μισθοφόρων που δίνει στο franchise το όνομά. Ο Scott Waugh σκηνοθετεί το τέταρτο επεισόδιο, το οποίο θα δει την επιστροφή των Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Ράντι Κουτούρ, μαζί με την προσθήκη νέων χαρακτήρων που υποδύονται οι Μέγκαν Φοξ, Άντι Γκαρσία, 50 Cent και άλλοι. Ο Στέιθαμ υποδύεται τον δεύτερο στην ομάδα του Ross, Lee Christmas, και πιθανώς θα ηγηθεί των μελλοντικών ταινιών της σειράς.

Ο Σταλόνε σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Expendables και έχει ρόλο σεναριογράφου και στις τρεις πρώτες ταινίες του franchise, οι οποίες έχουν εισπράξει περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι σήμερα.

: deadline.com

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021, 09:44

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό