31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Σαμαράς συνάντησε τον Τζέι ύστερα από δέκα χρόνια ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Σαμαράς ύστερα από δέκα χρόνια συνάντησε ξανά τον Τζέι, με τον οποίο τους συνδέει μια δυνατή φιλία, από την περίοδο που αγωνιζόταν στη Σέλτικ.

Αυτή η φιλία κρατά χρόνια, όταν ο Γιώργος Σαμαράς αγωνιζόταν στη Σέλτικ. Η πρώτη γνωριμία είχε γινει παραμονές του αγώνα με τη Κλίφτονβιλ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Τζέι με τον πατέρα του δεν έχασαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς τους ήρωες. Ωστόσο, ο Τζέι είχε στο μυαλό του τον παίκτη που ήθελε να γνωρίσει περισσότερο και δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Σαμαρά. Ο Ελληνας φορ τον πήρε μαζί του στο λεωφορείο με την αποστολή, πηγαίνοντας στο γήπεδο για το ματς με την πρωταθλήτρια της Βόρειας Ιρλανδίας.

Το ραντεβού με τον Τζέι ανανεώθηκε για το τελευταίο ματς της περιόδου και αυτός ο νικητής της ζωής, έζησε στις 11 Μαϊου του 2014 όσα ενδεχομένως να είχε ονειρευτεί. «Συνάντησα τον Τζέι στην Ιρλανδία. Είναι ένα σπέσιαλ παιδί, ένας μεγάλος οπαδός της Σέλτικ και μια τεράστια έμπνευση. Ολη η ομάδα ήταν πολύ υπερήφανη που τον είχε μαζί της σήμερα…» είχε πει ο Σαμαράς και μια δυνατή φιλία είχε αρχίσει.

Δέκα χρόνια μετά οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά. Ο Σαμαράς βρέθηκε στο «Σέλτικ Παρκ» για να δει από κοντά το ματς με τη Ρέιντζερς. Εκεί βρέθηκε και ο μικρός Τζέι, ο οποίος δεν γινόταν να μην χαιρετήσει τον «ήρωά» του. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν συγκινημένοι που βρέθηκαν ξανά ύστερα από δέκα χρόνια, με τον πατέρα του μικρού Τζέι να ανεβάζει το βίντεο στα social media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό