24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σακίλ Ο’Νιλ επέλεξε τον χειρότερο παίκτη ever και είπε αυτό που προβληματίζει όλο τον κόσμο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ είναι μια σπουδαία και πασίγνωστη προσωπικότητα στην ιστορία του ΝΒΑ και του παγκοσμίου μπάσκετ, όχι μόνο για το κυρίαρχο παιχνίδι που τον χαρακτήριζε ως παίκτη αλλά και για το γεγονός ότι δεν μασάει τα λόγια του.

Φιλοξενούμενος σε εκπομπή του «Complex», ο παλαίμαχος ψηλός ρωτήθηκε για τον χειρότερο παίκτη στην ιστορία του NBA και δίχως δεύτερη σκέψη απάντησε το όνομα του Ρούντι Γκομπέρ, παραθέτοντας τους λόγους που στηρίζουν την επιλογή του και τον οποίο είναι γνωστό ότι δεν εκτιμά ιδιαίτερα.

Ο άλλοτε θηριώδης σέντερ μεταξύ άλλων την Λος Άντζελες Λέικερς, μπορεί να φάνηκε αστείος με την απάντηση που έδωσε, ωστόσο στο τέλος της αναφοράς του, εξέφρασε αυτό που όλος ο απλός κόσμος σκέφτεται μακριά από τον αθλητισμό, τα ασύλληπτα δηλαδή οικονομικά ποσά που δίνονται σε αθλητές, σε αντίθεση με ανθρώπους που εργάζονται σε πιο σημαντικούς και καθοριστικούς τομείς όπως οι γιατροί ή οι πυροσβέστες.

«Υπάρχουν δάσκαλοι, πυροσβέστες και γιατροί που έχουν πραγματικές δουλειές και δεν πληρώνονται σχεδόν τίποτα»

«Εάν υπογράψεις συμβόλαιο 250 εκατομμυρίων δολαρίων, δείξε μου ότι είσαι παίκτης 250 εκατομμυρίων (σ.σ. ο Γκομπέρ έχει συμβόλαιο 205 εκατομμυρίων). Υπάρχει λόγος για τον οποίο περπατάω περίεργα και που δεν μπορώ να γυρίσω το λαιμό μου και αυτός είναι επειδή έπαιζα για τα δικά μου 120 (σ.σ. εκατομμύρια). Ενώ υπάρχουν τύποι σαν εκείνον (σ.σ. τον Γκομπέρ) που τσακίζουν το σύστημα, και βγάζουν όλα αυτά τα λεφτά και δεν μπορούν να παίξουν. Οπότε δεν σέβομαι τέτοιους τύπους. Κάθε φορά που κάνω αυτά τα σχόλια, ο κόσμος πιστεύει ότι τον μισώ, αλλά αυτά είναι απλά γεγονότα. Υπάρχουν δάσκαλοι, πυροσβέστες και γιατροί που έχουν πραγματικές δουλειές και δεν πληρώνονται σχεδόν τίποτα»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό