22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Σαββίδης έχει όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ζωντανή συζήτηση πορτογαλικού Μέσου αναφορικά με το ποδόσφαιρο συμμετείχε ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος στάθηκε στη δική του παρουσία στον ΠΑΟΚ, τις εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά και στα σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» του Βορρά τόνισε μέσω της εκπομπής «Quarentena Da Bola» ότι η πίεση στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης «δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης», ενώ αποθέωσε και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά ο Μπράνκο μίλησε για:

Το αν θα πρέπει να υπάρξουν μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών γενικά σε όλο τον κόσμο: «Αυτήν την εποχή, λόγω της πανδημίας, νομίζω ότι αν πρέπει να τεθεί θέμα συζήτησης στις ομάδες, αυτό πρέπει να αφορά τα υψηλά συμβόλαια. Οι οικονομικά ισχυρές ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα. Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές περιόδους, θεωρώ πως ίσως αυτή του Δεκεμβρίου θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για τους συλλόγους και όχι αυτή του καλοκαιριού».

Το αν η εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο αλλάζει και τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ: «Συζητήσεις γίνονται κάθε δυο ημέρες. Δουλεύουμε πολλά θέματα συνεχώς. Θα πρέπει να ξέρετε πως η πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ δεν είναι μικρότερη από αυτή που βλέπουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Το αν θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας: «Φυσικά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να πάρει και το πρωτάθλημα. Δείτε πόσο έχει κοντράρει ο ΠΑΟΚ την Μπενφίκα στα παιχνίδια που έδωσε στο παρελθόν».

Την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον σύλλογο: «Είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και μεγάλη υπόθεση για τον σύλλογο. Έχει χρήματα, αλλά και όραμα να βάλει τον ΠΑΟΚ στα 20-30 κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης».

Την περσινή κατάκτηση του νταμπλ: «Θα είμαι δίκαιος και θα πω ότι η δική μου συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ ήταν μικρή, γιατί ήδη ο ΠΑΟΚ είχε μια σπουδαία ομάδα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι οπαδοί και η στήριξη που παρέχουν στην ομάδα. Είμαι περήφανος για το νταμπλ, είναι σημαντικό που ήμουν παρών στην κατάκτηση του νταμπλ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό