25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σίνερ «ποδοπάτησε» τον Φριτς και κατέκτησε το πρώτο του US Open στην καριέρα του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιανίκ Σίνερ απέδειξε πως είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο, αφού διέλυσε με 3-0 σετ (6-3, 6-4, 7-5) τον Τέιλορ Φριτς στον μεγάλο τελικό του US Open. Ο Ιταλός τενίστας επιβεβαίωσε με τρομερή άνεση πως δικαίως βρίσκεται (και με τεράστια διαφορά) στη νο.1 θέση της παγκόσμιας κατάταξης και κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του την συγκεκριμένη διάκριση.

Ο 23χρονος έκανε «περίπατο» στα πρώτα δύο σετ, παίρνοντας εύκολα break και θέτοντας τον Φριτς με την πλάτη στον… τοίχο. Ο Σίνερ στο 3ο σετ αντίκρισε μεγαλύτερη αντίσταση, αλλά το εμπόδιο του Αμερικανού ξεπεράστηκε και ο Σίνερ κατέκτησε το US Open μέσα στο «σπίτι» του.

Στις κερκίδες βρέθηκε και η Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Κέλτσε, με την πασίγνωστη τραγουδίστρια να στηρίζει την προσπάθεια του Φριτς. Ο Σίνερ με αυτόν τον τρόπο διεύρυνε… ακόμα περισσότερο την απόστασή του από τον 2ο στην παγκόσμια κατάταξη, αφού ανέβηκε στους 11.180 βαθμούς!

Reuters

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ βρίσκεται στην 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με 7.075 βαθμούς! Περισσότερους, δηλαδή, από 4.000 βαθμούς πιο πίσω! Στην 3η θέση είναι ο Κάρλος Αλκαράθ με 6.690 βαθμούς, ενώ την 5άδα συμπληρώνουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς (5.560 βαθμοί) και Ντανίλ Μεντβέντεφ (5.475). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε μία θέση και έπεσε στην 12η με 3.390 βαθμούς. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό