26.7 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

«Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι κοντά στον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί το επίκεντρο της ελληνικής μπασκετικής επικαιρότητας, καθώς πριν μερικές εβδομάδες ενημέρωσε τους Σακραμέντο Κινγκς πως δεν ήθελε να συνεχίσει μαζί τους, ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα. Έτσι, δημοσιεύματα έκαναν λόγω πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός AKTOR έχουν κάνει κρούση για τον 28χρονο πάουερ φόργουορντ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο μάνατζέρ του, Νίκος Λώτσος, προτεραιότητα του Ελληνοβούλγαρου είναι το ΝΒΑ. Μάλιστα, πριν μερικά 24ωρα, όταν πραγματοποιήθηκε το Draft 2024, μαθεύτηκε πως ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν μέρος ανταλλαγής ανάμεσα στους Κινγκς και στους Ράπτορς, με τον άλλοτε παίκτη των «ερυθρολεύκων» να ετοιμάζει βαλίτσες για το Τορόντο.

Νέο δημοσίευμα του «Sportando» όμως, έφερε τα πάνω… κάτω. Το εν λόγω άρθρο ανέφερε πως ο πρώην κάτοικος του Πειραιά σκοπεύει να επιστρέψει στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Συγκεκριμένα, γράφεται πως ο MVP της Euroleague 2023 θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα για τέσσερα έτη, με το συμβόλαιό του να αγγίζει τα 16 εκατομμύρια ευρώ. Σε περίπτωση που αυτό το σενάριο βγει αληθινό, δεν θα δημιουργήσει τεράστια εντύπωση, καθώς ο εκπρόσωπος του Βεζένκοφ είχε αναφέρει παλαιότερα πως προτεραιότητα στην Ευρώπη έχει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Sportando»:

«Ο Σάσα Βεζένκοφ φέρεται να αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Έτσι, δεν πηγαίνει στον Παναθηναϊκό: Συμφωνία για 16 εκατ. ευρώ. Αναμένονται τα τυπικά. Ο Βεζένκοφ θα επέστρεφε στον Πειραιά μετά από μόλις ένα χρόνο στο ΝΒΑ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό