23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Σάσα Βεζένκοβ και η ‘περιπέτεια’ των παπουτσιών του πριν από την Μπασκόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
22.10.2022 | 00:14

INTIME SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμη μια νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και σε μια ιστορία εκτός αγώνα λόγω των παπουτσιών του. Διαβάστε τι έγινε στο ταξίδι των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από την Ισπανία, έχοντας κάνει το 2/2 σε Μαδρίτη και Βιτόρια εντός μερικών ημερών. Η παρουσία του Σάσα Βεζένκοβ στη συζήτηση για τον κορυφαίο του διπλού στη Fernando Buesa Arena είναι λογική, αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στην τρίτη περίοδο, πριν κλείσει το παιχνίδι με 26 πόντους (με 6/7 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 2/2 βολές), 7 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 28’30” συμμετοχής.

Κι όλα αυτά, φορώντας τα παπούτσια του. Γιατί το λέμε αυτό σαν να επρόκειτο για κάτι πρωτοφανές; Πολύ απλά επειδή λίγο έλειψε να φορέσει άλλα στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

Βλέπετε, μετά από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αριστερόχειρας φόργουορντ του Ολυμπιακού τα ξέχασε στα αποδυτήρια του WiZink Center. Το λάθος καταγράφηκε το επόμενο πρωί (αυτό της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου) κι ενώ η αποστολή βρισκόταν ήδη στη Βιτόρια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κίνησαν άμεσα τις διαδικασίες για να βρεθεί τρόπος να ταξιδέψουν τα παπούτσια άμεσα από τη Μαδρίτη στη Βιτόρια, ενόσω ο Σάσα Βεζένκοβ προμηθευόταν ένα άλλο ζευγάρι για παν ενδεχόμενο. Εν τέλει, οι προσπάθειες των ερυθρολεύκων απέδωσαν καρπούς, ο 27χρονος φόργουορντ δεν χρειάστηκε να φορέσει άλλο ζευγάρι και στη συνέχεια έκανε όλη τη ζημιά στην Μπασκόνια, έχοντας 26 πόντους με 10/16 σουτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό