29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Ροντινέι τρελάθηκε στα αποδυτήρια και τραγουδούσε Δέσποινα Βανδή

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ενδέχεται ακόμα να μην έχουν καταφέρει να αντιληφθούν αυτό που έχουν πετύχει κι αυτό ισχύει και για αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκή κούπα απέναντι στη Φιορεντίνα και η κατάκτηση του Conference League έβαλε… φωτιά στον Πειραιά.

Οι πανηγυρισμοί όπως είναι φυσικό ήταν έξαλλοι στα αποδυτήρια, με τους Νταβίντ Κάρμο, Ντανιέλ Ποντένσε και Ζέλσον Μαρτίνς να αποχωρούν από την μεικτή ζώνη χορεύοντας και με μουσική τέρμα στο ηχείο.

Κάρμο, Ποντένσε και Μάρτινς αποχωρούν χορεύοντας από τη μεικτή ζώνη με μουσική τέρμα στα ηχεία pic.twitter.com/jsSecSVTOa

— flash.gr (@Flashgr_) May 30, 2024

Σε εξίσου εύθυμη διάθεση ήταν και ο Ροντινέι, ο οποίος έγινε viral με τον χορό του στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τραγουδούσε το κομμάτι της Δέσποινας Βανδής με τον Mente Fuerte, την «Πανσέληνο», με τον ίδιο να δίνει… ρεσιτάλ μπροστά στην κάμερα.

Ο Ροντινέι έχει δηλώσει επανειλημμένα πως αγαπάει την Ελλάδα και αυτό φάνηκε σε μία δημοσίευση που έκανε το πρωί της Πέμπτης (30/05). Ο Βραζιλιάνος ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι ξαπλωμένος μαζί με το τρόπαιο του Conference League και στη συνέχεια αγκαλιά με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ στην 3η πίνει μπύρα σε μία ελληνική παραλία.

Η λεζάντα αναγράφει χαρακτηριστικά στα ελληνικά: «Καλημέρα. Είμαι ακόμα άυπνος και απολαμβάνω», συμπληρώνοντας το μήνυμά του προς τους φίλους του Ολυμπιακού με το «we are the champions».

Τα «γεμάτα» νούμερα του Ροντινέι στον τελικό120 λεπτά συμμετοχής67 επαφές με την μπάλα22/31 εύστοχες μεταβιβάσεις11 εύστοχες πάσες στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου1 επιτυχημένη ντρίμπλα1 επιτυχημένο τάκλιν1 μπλοκ1 κόψιμο3 κλεψίματα1 ανάκτηση της κατοχής7/13 κερδισμένες μονομαχίες



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό