29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Ροναλντίνιο εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και τώρα τα… γυρίζει για τη Βραζιλία []

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν θα δω κανένα παιχνίδι από το COPA America, ούτε θα πανηγυρίσω καμία νίκη μας. Αυτή είναι ενδεχομένως η χειρότερη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας τα τελευταία χρόνια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια ενός θρύλου του ποδοσφαίρου τα οποία προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Ο λόγος για τον Ροναλντίνιο ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για να περιγράψει την παρούσα κατάσταση της «Σελεσάο», όμως ήρθε η απάντηση από τον νυν διεθνή, Ραφίνια ο οποίος φρόντισε να εκθέσει τον θρυλικό επιθετικό με το αίτημα που εκείνος έκανε στους παίκτες της ομάδας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ροναλντίνιο φρόντισε να τα… γυρίσει, υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό το «παραλήρημα» ήταν απλά στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας, όπως χαρακτηριστικά εξήγησε σε podcast.

«Θα στηρίξω τη Βραζιλία όπως ποτέ άλλοτε»

«Τα είπα για να προκαλέσω αντίδραση από όλους. Θα στηρίξω τη Βραζιλία όπως ποτέ άλλοτε.

Η Βραζιλία χρειάζεται αυτή την υποστήριξη, οι νέοι παίκτες έχουν πολύ ταλέντο και έχουν απόλυτη ανάγκη την υποστήριξη από τον κόσμο της Βραζιλίας. Τώρα είναι το Copa America και μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα τρόπαιο.

Συνεργάστηκα με τη Rexona για να υποστηρίξουμε τη Βραζιλία και θα δημιουργήσουμε αυτή την τεράστια αλυσίδα υποστήριξης για τη Βραζιλία», ήταν τα λόγια του θρύλου, μεταξύ άλλων της Μπαρτσελόνα, της Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν για να προκαλέσει σκοπίμως την αντίδραση των συμπατριωτών του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό