21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

‘Ο Ρονάλντο με ρώτησε γιατί δεν έβγαλα κάποιον μικρότερο παίκτη’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
21.01.2022 | 17:46

Ο Ρονάλντο με τον Ραλφ Ράνγκνικ κατά την αλλαγή του στο Μπρέντφορντ – Γιουνάιτεντ
2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Ο Ράλφ Ράνγκνικ αναφέρθηκε στην αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω της αλλαγής του στο Μπρέντφορντ – Γιουνάιτεντ, αποκαλύπτοντας πως ο Πορτογάλος αναρωτιόταν γιατί δεν έγινε αλλαγή κάποιος από τους μικρότερους παίκτες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης Μπρέντφορντ – Γιουνάιτεντ (1-3), με τον Μαγκουάιρ να μπαίνει στη θέση του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του προς τον Ραλφ Ράνγκνικ την ώρα που πήγαινε στον πάγκο της ομάδας του.

Ο Γερμανός κόουτς αναφέρθηκε στο εν λόγω περιστατικό ενόψει της αναμέτρησης των κόκκινων διαβόλων με τη Γουέστ Χαμ (22/1), ξεκαθαρίζοντας πως το ζήτημα πήρε μεγαλύτερη έκταση απ’ όση θα έπρεπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος σταρ τον ρώτησε γιατί δεν έκανε αλλαγή κάποιον μικρότερο παίκτη, τονίζοντας πως ο Μάρκους Ράσφορντ, που πέτυχε και το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ, έδωσε την απάντηση.

“Λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσο θόρυβο γι’ αυτό. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου και το προπονητικό μου επιτελείο. Η δουλειά ενός προπονητή είναι να βοηθά την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι και ήταν ξεκάθαρο από την εμπειρία μας στο Villa Park ότι αυτή τη φορά έπρεπε να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Πήγαν καλύτερα και το μόνο ερώτημα ήταν ποιον θα βγάλουμε.

Φυσικά, ο Κριστιάνο είναι ένας παραγωγικός σκόρερ και ένας παίκτης που θα θέλει πάντα να παίζει και να σκοράρει. Με ρωτούσε επίσης “γιατί δεν έκανες αλλαγή έναν από τους νεότερους παίκτες;”. Η απάντηση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα όταν ένας από τους νεότερους παίκτες (Ράσφορντ) σημείωσε το τρίτο γκολ.

Ίσως ο Κριστιάνο θα μπορούσε να είχε σκοράρει και το τρίτο γκολ, αλλά το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με ίσως, αλλά να πάρεις μια απόφαση την κατάλληλη στιγμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράνγκνικ.

σχετικα αρθρα

Ρονάλντο: Εκνευρίστηκε όταν έγινε αλλαγή στο Μπρέντφορντ – Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό