21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ανακοινώθηκε από την Τσέλσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από επτά χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ραχίμ Στέρλινγκ αλλάζει ποδοσφαιρική… στέγη, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι.

Η Τσέλσι έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 50 εκατ. ευρώ και έκανε δικό της τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο 27χρονος Άγγλος διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με τους “μπλε”.

Θυμίζουμε ότι ο Στέρλινγκ εντάχθηκε το 2015 στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι και στα επτά χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 337 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 131 γκολ και 94 ασίστ.

Ο Άγγλος επιθετικός αποχώρησε από το «Έτιχαντ» έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στην Premier League, ένα κύπελλο Αγγλίας, τέσσερα League Cup και ένα Κομιούνιτι Σιλντ, ενώ βοήθησε τους «πολίτες» να φτάσουν στον τελικό του Champions League για το 2021, όπου ηττήθηκαν από την Τσέλσι.

«Δεν βλέπω την ώρα να πετύχω ακόμα περισσότερα στην καριέρα μου με την Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Το Λονδίνο είναι η πόλη στην οποία όλα ξεκίνησαν για μένα και είναι εκπληκτικό που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο Στάμφορντ Μπριτζ. Θέλω να πω τις επόμενες λέξεις μου μέσα στο γήπεδο» ήταν τα πρώτα λόγια του Στέρλινγκ ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό