23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ράπερ Rick Ross αποκάλυψε τη δική του απίστευτη θεωρία συνωμοσίας για τα αυτοκίνητα Tesla

Ειδήσεις Ελλάδα

Ως λάτρης των αυτοκινήτων, μπορεί να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ο ράπερ Rick Ross δεν έχει στην κατοχή του ένα Tesla. Αλλά έχει μια δική του εξήγηση γι’ αυτό.

Ο Ross, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι William Roberts, δήλωσε ότι είναι επιφυλακτικός με τα αποκαλούμενα «έξυπνα» αυτοκίνητα όπως τα Tesla λόγω της ικανότητάς τους να «παγιδεύονται» ασύρματα. Φανταζόμενος πώς θα μπορούσε να είναι μια τέτοια κατάσταση, είπε ότι το «αυτοκινούμενο» αμάξι θα μπορούσε να τον μεταφέρει χωρίς τη θέληση του σε ένα αστυνομικό τμήμα για παράδειγμα…

Rick Ross explains why he doesn’t ride in Teslas 👀 pic.twitter.com/LBmniuT46E

— XXL Magazine (@XXL) January 24, 2023

Ο 46χρονος Ρος δήλωσε ότι δεν έχει οδηγήσει ποτέ σε Tesla λόγω της διστακτικότητάς του απέναντί τους, αλλά δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα έξυπνο αυτοκίνητο στο μέλλον.

Ο ράπερ είναι γνωστός για τη συλλογή του από πάνω από 100 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων μια Maybach, μια Lamborghini, δύο Bentley, δύο Rolls Royce και άλλα vintage αυτοκίνητα.

Πέρυσι, ο Ρος διοργάνωσε την πρώτη του έκθεση αυτοκινήτων στο σπίτι του στο Fayetteville της Τζόρτζια. Σύμφωνα με τη σελίδα του στο Instagram, ο Ross φαίνεται να σχεδιάζει άλλη μια έκθεση αυτοκινήτων στο σπίτι του για το 2023.

Από ό,τι ακούγεται, η Tesla πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό