33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Ο Ράμα ήρθε για να κόψει ψήφους από τη ΝΔ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγη ώρα έπειτα από την ομιλία του πρωθυπουργού της Αλβανίαςστο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου και παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προσπάθησε να μείνει μακριά από ευθείες πολιτικές αναφορές καθώς το κλίμα ανάμεσα σε Αθήνα και Τίρανα παραμένει τεταμένο λόγω Μπελέρη, ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία μακροσκελέστατη ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, δίνει απόλυτα πολιτικό χαρακτήρα στην επίσκεψη. 

Τη θεωρεί ως μία «απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υποψηφιότητα Μπελέρη που προφανώς τον ενοχλεί αφόρητα» και όπως λέει μάλιστα κλείνοντας το σημείωμά του: «Όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν ότι η σημερινή του εκδήλωση, έχει ως βασικό σκοπό να προκαλέσει το εκλογικό ακροατήριο στην Ελλάδα και έτσι να κόψει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Οι έχοντες νου λοιπόν έχουν έναν επιπλέον λόγο να μας ψηφίσουν, για να μήν του κάνουν το χατήρι».

Η δήλωση και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Για την σημερινή ομιλία του κ. Ράμα στο Γαλάτσι:

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για όποιον έχει μυαλό και αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη της εξωτερικής πολιτικής. Το ταξίδι του κ. Ράμα πριν από τις ευρωκλογές, χωρίς προσυνεννόηση με την Κυβέρνηση είναι μεγάλο διπλωματικό φάουλ. Γιατί το κάνει; Είναι χαζός και δεν το καταλαβαίνει;

Όχι φυσικά μόνον χαζός δεν είναι. Είναι η απάντηση του στον @kmitsotakis για την υποψηφιότητα Μπελέρη που προφανώς τον ενοχλεί αφόρητα. Καταλαβαίνει ότι ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής Μπελέρης θα έχει Ασυλία, δύναμη και φωνή. Τα δίκαια του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου θα ακούγονται αυθεντικά πλέον εκεί και θα είναι πολύ πιο δύσκολο για την ΕΕ να κάνει ότι δεν βλέπει.

Πώς αποφάσισε λοιπόν να κάνει εκλογική ζημιά στην Κυβέρνηση και στην Μητσοτάκη; Με αυτό το ταξίδι του τώρα. Εάν τον εμποδίζαμε, θα είχαμε διαπράξει παρανομία. Θα σήκωνε το θέμα και θα μας παρουσίαζε ως μία μή Δημοκρατική Χώρα, έτσι ώστε να σβήσει τις κατηγορίες εναντίον του για τον Δήμαρχο Χειμάρας και την φυλάκισή του.

Εάν δεν παρασυρόμασταν, όπως δεν παρασυρθήκαμε ευτυχώς, μας κάνει προφανώς εκλογική ζημιά σε ανθρώπους που την εξωτερική πολιτική την βλέπουν συναισθηματικά και όχι όπως πρέπει απολύτως ψυχρά. Όσοι έχουν μυαλό καταλαβαίνουν ότι η σημερινή του εκδήλωση, έχει ως βασικό σκοπό να προκαλέσει το εκλογικό ακροατήριο στην Ελλάδα και έτσι να κόψει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Οι έχοντες νου λοιπόν έχουν έναν επιπλέον λόγο να μας ψηφίσουν, για να μήν του κάνουν το χατήρι.

Χριστός Ανέστη

Για την σημερινή ομιλία του κ. Ράμα στο Γαλάτσι: Τα πράγματα είναι πολύ απλά για όποιον έχει μυαλό και αντιλαμβάνεται τα στοιχειώδη της εξωτερικής πολιτικής. Το ταξίδι του κ. Ράμα πριν από τις ευρωκλογές, χωρίς προσυνεννόηση με την Κυβέρνηση είναι μεγάλο διπλωματικό φάουλ. Γιατί…

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 12, 2024

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό