16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο πωλητής αυτού του Honda Integra Type R το τράκαρε αμέσως μετά τη λήξη της δημοπρασίας, που το πούλησε για 51.000 δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο ιδιοκτήτης ενός Acura (Honda) Integra Type R του 1998 έβγαλε προς πώληση το αυτοκίνητο του μέσω διαδικτυακής δημοπρασία του Bring A Trailer. Αφού προηγήθηκε ένα συνεχές bidding για το ιαπωνικό αυτοκίνητο, η τιμή που έπιασε ήταν 51.000 δολάρια (€42.794), παρότι το αυτοκίνητο είχε διανύσει 136.794 χλμ.
Δυστυχώς, όμως, την ίδια ημέρα και ελάχιστες ώρες μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας, ο πωλητής τράκαρε το αυτοκίνητο του. Οι ζημιές που προκλήθηκαν εντοπίζονται στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι στο εσωτερικό του.

Η κατάσταση είναι άσχημη και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον πωλητή που ήθελε να κάνει μια τελευταία βόλτα το αυτοκίνητο. Φυσικά, σε εκείνο το σημείο το Integra Type R είχε πουληθεί, οπότε θα έπρεπε να συγκρατηθεί και να περιμένει τον αγοραστή να το παραλάβει.
Να θυμίσω ότι μηχανικά η εν λόγω γενιά του μοντέλου, φορά έναν 1,8-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα (B18C), ο οποίος αποδίδει 200 άλογα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό