18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο πρώτος ουρανοξύστης της Bugatti θα κατασκευαστεί στο Ντουμπάι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Bugatti και η Binghatti αποκάλυψαν σήμερα τον πρώτο ουρανοξύστη της Bugatti παγκοσμίως. Πρόκειται για το Bugatti Residences by Binghatti που θα κατασκευαστεί στην καρδιά του Ντουμπάι, στην προνομιακή περιοχή Business Bay.

Το κτίριο έχει φουτουριστική σχεδίαση και διαθέτει 171 διαμερίσματα Mansions Riviera και 11 ρετιρέ Sky Mansion, με το καθένα να είναι απολύτως μοναδικό.

Τα διαμερίσματα θα έχουν απαράμιλλες πολυτελείς ανέσεις, όπως μια παραλία εμπνευσμένη από τη Γαλλική Ριβιέρα, ιδιωτική πισίνα, σπα, τζακούζι, γυμναστήριο, τραπέζι σεφ, ιδιωτικό παρκαδόρο, ιδιωτική λέσχη μελών και δύο ανελκυστήρες αυτοκινήτων από το γκαράζ στο ρετιρέ.

Διαθέτει επίσης μια σειρά από υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες υπηρεσίες αφιερωμένες στους κατοίκους της, συμπεριλαμβανομένων των κατά παραγγελία υπηρεσιών σοφέρ και θυρωρού.

Τόσο τα ρετιρέ όσο και τα διαμερίσματα θα προσφέρουν ευρύχωρους χώρους διαβίωσης, διακοσμημένους με την καλύτερη επιλογή υλικών που έχει να προσφέρει ο κόσμος.

Οι κατοικίες διαθέτουν έναν απρόσκοπτο συνδυασμό άνεσης, λειτουργικότητας και κομψότητας που αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά της Bugatti και της Binghatti.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό