27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο πρώτος οικιακός προβολέας με τεχνολογία laser RGB

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης και EdTech, με περηφάνια ανακοινώνει την κυκλοφορία του LX700-4K RGB. Αυτός ο πρωτοποριακός προβολέας θέτει ένα νέο πρότυπο στην οπτική απόδοση της οικιακής ψυχαγωγίας. Ο LX700-4K RGB είναι ο πρώτος οικιακός προβολέας στον κόσμο με δυνατότητα εγκατάστασης στην οροφή, τεχνολογία laser RGB και 100% κάλυψη της γκάμας BT.2020, ένα από τα πιο προηγμένα πρότυπα χρωμάτων που είναι διαθέσιμα σήμερα. Με τον τρόπο αυτό, ο προβολέας προσφέρει εκπληκτική ποικιλία ολοζώντανων χρωμάτων, τα οποία προσφέρουν μία καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η αληθινή ανάλυση 4K UHD, σε συνδυασμό με την υποστήριξη για HDR και HLG, αναπαράγει εικόνες κινηματογραφικής ποιότητας και αποτελεί μια ευέλικτη και αξιόπιστη σε βάθος χρόνου επένδυση για τους καταναλωτές.

«Η ViewSonic στοχεύει να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης του τοπίου της οικιακής ψυχαγωγίας, ξεπερνώντας συνεχώς τις προσδοκίες των καταναλωτών και θέτοντας νέα πρότυπα στον τομέα αυτό. Κατανοώντας την αυξανόμενη ζήτηση για καθηλωτικές εμπειρίες προβολής κινηματογραφικού επιπέδου στο σπίτι, δεσμευόμαστε να παρέχουμε προηγμένες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή», δήλωσε ο Dean Tsai, General Manager of Projector & LED Display Business Unit της ViewSonic. «Ο LX700-4K RGB αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών για κορυφαία οικιακή ψυχαγωγία. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε κάθε περιβάλλον, η ViewSonic συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας home theater, διασφαλίζοντας ότι προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα με μακροπρόθεσμη αξία για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου.»

Πρωτοποριακή τεχνολογία RGB laser για κορυφαία εμπειρία οικιακού κινηματογράφου

Ο LX700-4K RGB δημιουργεί ένα νέο σημείο αναφοράς στους προβολείς οικιακού κινηματογράφου με εξαιρετική χρωματική απόδοση και ομαλές εικόνες για μια μοναδική εμπειρία προβολής σε μεγάλη οθόνη στο σπίτι. Η τεχνολογία αιχμής RGB laser παράγει ολοζώντανες εικόνες με 100% κάλυψη της χρωματικής γκάμας BT.2020, παρέχοντας μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Με υψηλό κορεσμό χρωμάτων και υψηλή αντίθεση, ο προβολέας διαθέτει 5.200 RGB Laser Lumens, εξασφαλίζοντας έντονες και καθαρές λεπτομέρειες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Αυτό βελτιώνει τη συνολική ποιότητα της εικόνας, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του home cinema.

Ο προβολέας προσφέρει ανάλυση 4K, σε συνδυασμό με υποστήριξη HDR/HLG, παρέχοντας μια εξαιρετικά καθαρή και με βάθος εικόνα. Ο υψηλός λόγος φυσικής αντίθεσης, που τροφοδοτείται από ένα τσιπ 0,65 ιντσών Digital Micromirror Device (DMD), βελτιώνει τις λεπτομέρειες, ειδικά σε σκοτεινές σκηνές, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία κινηματογραφικής ποιότητας σε διάφορες οικιακές ρυθμίσεις. Χρησιμοποιεί την Digital Light Processing (DLP), την ίδια αξιόπιστη τεχνολογία που χρησιμοποιείται στους κινηματογράφους IMAX και σε πάνω από το 90% των ψηφιακών κινηματογράφων παγκοσμίως. Αυτό εξασφαλίζει ποιότητα εικόνας μεγάλης διάρκειας για ατελείωτη απόλαυση.

Ευέλικτο, εύκολο και βολικό setup

Ο LX700-4K RGB μπορεί να προβάλει τεράστιες εικόνες έως και 300”, προσφέροντας ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη πολύ πέρα ​​από το τυπικό όριο των 100” των τηλεοράσεων OLED. Παρέχει μια σειρά από ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης για να εξασφαλίσει απρόσκοπτο setup. Με το οπτικό ζουμ 1,6x, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την πιο ιδανική τοποθεσία εγκατάστασης μέσα σε ένα εύρος, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό μέγεθος εικόνας χωρίς να αλλάξουν την υπάρχουσα εσωτερική διακόσμηση. Η δυνατότητα κατακόρυφης μετατόπισης φακού επιτρέπει την κατακόρυφη ρύθμιση της θέσης της προβαλλόμενης εικόνας χωρίς φυσική μετακίνηση του προβολέα. Επιπλέον, το οριζόντιο και κατακόρυφο keystone correction, μαζί με τη ρύθμιση 4 γωνιών, διασφαλίζουν ότι η προβαλλόμενη εικόνα είναι τέλεια διαμορφωμένη και συμμετρική, ακόμα κι αν ο προβολέας είναι τοποθετημένος εκτός κέντρου. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν την ιδανική εφαρμογή και τοποθέτηση της οθόνης χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.

Ο LX700-4K RGB διαθέτει επίσης υποστήριξη HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel), διευκολύνοντας τους χρήστες να συνδέσουν εξωτερικό εξοπλισμό ήχου και να βελτιώσουν την οπτικοακουστική τους εμπειρία. Αυτό επιτρέπει την απρόσκοπτη μετάδοση διάφορων μορφών ήχου και βίντεο υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας εύκολη ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε περιβάλλον οικιακού κινηματογράφου και παρέχοντας μια πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης.

All-in-One ψυχαγωγία με αριστεία gaming

Πέρα από την εξαιρετική απόδοση στην παροχή κινηματογραφικών εμπειριών, ο LX700-4K RGB πληροί τα πρότυπα gaming υψηλής ποιότητας για δημοφιλείς κονσόλες όπως το Xbox και το PlayStation. Ο συνδυασμός QHD 1440p στα 120 Hz επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ ανάλυσης και ρυθμού ανανέωσης για μια καθηλωτική εμπειρία. Παρέχει ρευστές, λεπτομερείς εικόνες, ακόμη και κατά τη διάρκεια δράσης με γρήγορο ρυθμό, επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν ομαλή απόδοση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Διαθέτοντας εξαιρετικά γρήγορο input 4,2 ms, ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης σε επίπεδο μικροδευτερολέπτων, ο προβολέας προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία gaming στο σπίτι για όλους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό