35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο πρώτος γάμος στο παρεκκλήσι της OPAP Arena είναι γεγονός!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι λειτουργίες στην OPAP Arena έχουν ξεπεράσει αυτές ενός συνηθισμένου γηπέδου. Μετά το άνοιγμα των δύο μουσείων, Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ, σειρά παίρνει το παρεκκλήσι του Οσίου Λουκά, το οποίο βρίσκεται εντός του νεότευκτου γηπέδου της «Ένωσης».

Μάλιστα, στις 29 Ιουλίου θα τελεστεί ο πρώτος γάμος στον εν λόγω χώρο, με το προσκλητήριο να είναι ιδιαίτερο. Πάνω του αναγράφεται το «fiesta», το οποίο προφανώς εννοεί τη γαμήλια δεξίωση στο εστιατόριο «Βυζαντινό», ενώ στο ρόλο των «διαιτητών» είναι οι κουμπάροι. Παράλληλα, εκεί που αναγράφονται οι «προπονητές» της ομάδας, είναι το όνομα του ζεύγους που θα παντρευτεί.

«Η Ζωή και ο Βασίλης κάνουν την αρχή! Είναι το πρώτο ζευγάρι που θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι της του Θεού Σοφίας και του Οσίου Λουκά, στην Πλατεία του Αετού στην OPAP ARENA.

Για όλους εμάς, η ΑΕΚ είναι η ζωή μας. Για κάποιους, το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι ο ιδανικός τόπος για να αρχίσουν τη νέα τους ζωή», αναφέρει αναλυτικά η ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες που σας έχουμε μεταφέρει από το βράδυ της Παρασκευής (07/06), ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πουλήσει την ΠΑΕ ΑΕΚ στον ιδιοκτήτη της SeaJet Μάριο Ηλιόπουλο, ενώ μονάχα τα διαδικαστικά έχουν απομείνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό