24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο πρώτος αγώνας του Τσιτσιπά απουσία του πατέρα του – Ο νέος υπηρεσιακός προπονητής στο πλευρό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κορτ χωρίς να έχει για προπονητή τον πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά, μετά την απόφασή του να τον απαλλάξει από τα καθήκοντα προπονητή του. 

Νέος, προσωρινός, προπονητής του, είναι ο Δημήτρης Χατζηνικολάου ο οποίος φυσικά ήταν στο πλευρό του στα κορτ του Σινσινάτι όπου θα αντιμετώπιζε τον Γερμανό τενίστα Γιάν Λέναρντ Στρουφ.

Ο Τσιτσιπάς αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο όμως η θέση του πατέρα του, Απόστολου που πάντα βρισκόταν στο πλευρό του, ήταν κενή.

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβρισε τον πατέρα του μπροστά στα μάτια όλων και ύστερα του ζήτησε με θυμό να αποχωρήσει από το γήπεδο, κάτι που στη συνέχεια έκανε ο Απόστολος Τσιτσιπάς και από τότε δεν εμφανίστηκε πουθενά δημόσια. Δύο μέρες μετά, ο κορυφαίος τενίστας, με επίσημη ανακοίνωσή του ενημέρωνε το κοινό πως αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία τους και της σχέση τους ως αθλητής-προπονητής και να παραμείνουν στην προσωπική σχέση αυτή του πατέρα με τον γιο.

Δείτε παρακάτω την υποδοχή του Τσιτσιπά στο γήπεδο μετά την αλλαγή προπονητή:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό