28.4 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεγε τους διεθνείς με… αστρολόγο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ινδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (AIFF) κατηγορεί τον πρώην προπονητή της, Ιγκόρ Στίματς, ότι συμβουλευόταν… αστρολόγο για να επιλέξει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές!

Ο Στίματς ανέλαβε καθήκοντα το 2019 και η AIFF έλυσε το συμβόλαιό του την περασμένη εβδομάδα. Σε ένα μακροσκελές δελτίο Τύπου, η Ομοσπονδία εστίασε στη διαχείριση του τεχνικού που πέρασε πέντε χρόνια ως επικεφαλής της Εθνικής.

«Η επικοινωνία από τον κ. Στίματς -προφανώς γίνεται με μοναδικό στόχο να υποτιμήσει την AIFF- δεν αξίζει σε έναν επαγγελματία που υπηρέτησε τον οργανισμό για περισσότερα από 5 χρόνια και που είχε την πλήρη υποστήριξη του AIFF κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», επισημάνθηκε.

«Η συμπεριφορά του κ. Στίματς, σε συνδυασμό με την φθίνουσα απόδοση της Εθνικής ομάδας, έκανε το status quo αβάσιμο. Η AIFF έπρεπε να ενεργήσει για το εθνικό συμφέρον και να διασφαλίσει την πρόοδο του ποδοσφαίρου στη χώρα».

Η Ινδία, 124η στην κατάταξη της FIFA, τερμάτισε τελευταία στον προκριματικό της όμιλο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, αλλά το πιο εκπληκτικό σε αυτή τη ρήξη είναι η κατηγορία από την Ομοσπονδία:

«Η νέα διοίκηση της AIFF σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι εξαρτιόταν από έναν αστρολόγο να καθορίσει τις επιλογές παικτών και τις επιλογές ομάδων και αμέσως έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να το σταματήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό