24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Προστατευτικός Λίθος του Ταύρου: Πώς το Τυρκουάζ Ενισχύει την Ενέργειά σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Dream Building > Ο Προστατευτικός Λίθος του Ταύρου: Πώς το Τυρκουάζ Ενισχύει την Ενέργειά σας

Ο Προστατευτικός Λίθος του Ταύρου: Πώς το Τυρκουάζ Ενισχύει την Ενέργειά σας

 

Οι Ταύροι, ως ζώδιο που συνδέεται με την Αφροδίτη, έχουν ως προστατευτικό τους λίθο το Τυρκουάζ. Αυτός ο λίθος συνδέεται με το 5ο τσάκρα, το λεγόμενο Βισούντα, το οποίο αφορά την περιοχή του λαιμού. Οι Ταύροι συχνά εμφανίζουν ευαισθησίες στον λαιμό, όπως προβλήματα με τον θυρεοειδή ή φαρυγγίτιδες, και το Τυρκουάζ μπορεί να βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το Τυρκουάζ έχει αποχρώσεις που κυμαίνονται από το γαλάζιο του ουρανού έως το ανοιχτό μπλε της θάλασσας. Εξορύσσεται συνήθως κοντά σε κοιτάσματα χαλκού, καθώς το μπλε χρώμα του προκύπτει από την παρουσία χαλκού, ενός μετάλλου που συνδέεται τόσο με την Αφροδίτη όσο και με τον Ταύρο. Στην Ελλάδα, υπάρχει ένα πιο σπάνιο είδος Τυρκουάζ, το οποίο περιέχει εγκλείσματα χρυσού, δίνοντάς του μια πρασινωπή απόχρωση. Μπορεί να βρεθεί στα ορυχεία του Κιλκίς.

Από αρχαιοτάτων χρόνων, το Τυρκουάζ έχει θεωρηθεί πολύτιμος προστατευτικός λίθος. Στην αρχαία Αίγυπτο, χρησιμοποιούσαν τον λίθο για προστασία, ακόμα και στις μούμιες, όπου συνόδευε τον σκαραβαίο. Στην Ανατολή, η “θαλασσιά χάντρα” ήταν γνωστή για την προστασία της από το “κακό μάτι”. Ακόμα και σήμερα, σε όλο τον κόσμο φτιάχνονται φυλαχτά από Τυρκουάζ.

Για τους Ταύρους, το Τυρκουάζ προσφέρει μια ενεργειακή ασπίδα προστασίας και μαγνητισμού, χαρίζοντας ομορφιά και χάρη, δώρα της Αφροδίτης.

Καθαρισμός του Τυρκουάζ: Πριν χρησιμοποιήσετε το Τυρκουάζ σας, είναι σημαντικό να το καθαρίσετε ενεργειακά. Μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω σε αλάτι για μια ώρα ή να το αφήσετε κάτω από τρεχούμενο νερό, δηλώνοντας την πρόθεσή σας ότι καθαρίζεται από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια. Για να το ενεργοποιήσετε, κρατήστε το στα χέρια σας και προγραμματίστε το με τη σκέψη ή με λόγια: «Προγραμματίζω αυτό το ορυκτό να με προστατεύει από κάθε ενεργειακή παρεμβολή». Μετά τον προγραμματισμό, το μόνο που χρειάζεται είναι να το φρεσκάρετε βγάζοντάς το στον ήλιο μία φορά την εβδομάδα.

Εναλλακτικοί λίθοι: Εκτός από το Τυρκουάζ, άλλοι λίθοι που μπορούν να προστατεύσουν τον Ταύρο είναι ο Νεφρίτης και ο Λάπις Λάζουλι. Κάθε ένας από αυτούς έχει διαφορετική δόνηση, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με το Τυρκουάζ για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Πώς να έχετε το Τυρκουάζ μαζί σας: 

Πού να το τοποθετήσετε για προστασία στο σπίτι:

Επιλέξτε τον τρόπο που σας βολεύει καλύτερα, λαμβάνοντας υπόψη και όσους  μοιράζονται τον χώρο σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό