23 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ έκανε μια ομιλία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι ποδοσφαιριστές του!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπρέντφορντ στην πολύ μεγάλη νίκη που σημείωσε απέναντι στην Γουλβς το απόγευμα του Σαββάτου (05/10) με 5-3 ανέβηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ της ομάδας ήταν οι Νέιθαν Κόλινς, Μπράιαν Μουμό, Κρίστιαν Νόργκαρντ, Έιθαν Πίνοκ και Φάμπιο Καρβάλιο οι οποίοι και χάρισαν το σπούδαιο τρίποντο στις «μέλισσες».

Σπουδαία δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά και η ομιλία του προπονητή της ομάδας Τόμας Φρανκ την οποία δημοσίευσε ο λογαριασμός κοινωνικής δικτύωσης του Μπρέντφορντ μέσα από τα αποδυτήρια. 

«Μπράβο. Ποτέ μην θεωρείτε δεδομένη τη νίκη στην Premier League, από πολλές απόψεις ήταν πολύ, πολύ, πολύ κυρίαρχο παιχνίδι. Αλλά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, και στη συνέχεια πετύχαμε πέντε γκολ. Μπράβο». Ο Φρανκ συνέχισε: «Φυσικά, πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα. Δεν δίνουμε πολλά στον αγωνιστικό χώρο, δίνουμε λιγότερα από αυτά που κάναμε απέναντι και στη Γουέστ Χαμ και δεχθήκαμε τρία γκολ. Αυτό είναι και το ποδόσφαιρο. Αλλά, ας το έχουμε ως μεγάλο, μεγάλο δείκτη. Ας πάρουμε όλα τα θετικά μαζί μας. Μου αρέσει, βάλτε τη μουσική να πάει καλά, παιδιά!». Ήταν τα λόγια του προπονητή της Μπρέντφορντ δίνοντας τα εύσημα σε όλους αλλά στόχευσε και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Γενικά μέχρι στιγμής ο  Τόμας Φρανκ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με αρκετούς οπαδούς των «μελισσών» να τον εξυμνούν σε κάθε ευκαιρία στα σόσιαλ της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό