21.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «πραγματικός λόγος» που ο πρίγκιπας Χάρι και ο βασιλιάς Κάρολος μάλλον δεν θα συναντηθούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα δεν θα συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, κατά την τέταρτη επίσκεψή του πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα, και υπάρχει ένας απλός λόγος για αυτό, ισχυρίστηκε ένας βασιλικός σχολιαστής σύμφωνα με την Daily Mail

Ο Δούκας του Σάσεξ θα επιστρέψει στο σπίτι του , στο Ηνωμένο Βασίλειο. στο τέλος του μήνα για να παραστεί στα Βραβεία WellChild στις 30 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ώρα ο βασιλιάς αναμένεται να βρεθεί στη Σκωτία και να παραστεί σε έναν ειδικό εορτασμό για την 25η επέτειο στο κοινοβούλιο της Σκωτίας με τη βασίλισσα Καμίλα στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ενώ η εκδήλωση του μονάρχη γίνεται πριν από τα βραβεία του Χάρι, ο βασιλιάς και η βασίλισσα είναι πιθανό να παραμείνουν στη Σκωτία για λίγες μέρες, καθιστώντας έτσι απίθανο να συναντηθούν πατέρας και γιος.

Η Rebecca English της Daily Mail είπε στο Palace Confidential: “Ο βασιλιάς και η βασίλισσα έχουν μια μεγάλη δέσμευση στη Σκωτία, το Σάββατο (28 Σεπτεμβρίου) θα πάνε στο κοινοβούλιο της Σκωτίας. Άρα, ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Η εκδήλωση του Χάρι είναι τη Δευτέρα και αν και κανείς δεν λέει αρκετά ακόμα, με οδήγησαν να καταλάβω ότι οι πιθανότητες είναι ότι [ο Βασιλιάς Κάρολος] θα μείνει στη Σκωτία, οπότε θα μπορούσε να υπάρξει μια αλλαγή, αλλά θα έπρεπε ο Χάρι να πρέπει να πάει να τον δει και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετά απίθανο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό