18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Πολάκης είναι καλός για να κάνει προεκλογική εκστρατεία, αλλά των άλλων κομμάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα»

Συνεχίζεται η κόντρα εντός του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ του Στέλιου Κούλογλου και του Παύλου Πολάκη, με αφορμή το άρθρο γνώμης του ευρωβουλευτή με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης, σχολιάζοντας το άρθρο του κ. Κούλογλου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «αν εσύ είδες “ισοπαλία” στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά», ενώ έστειλε μήνυμα προς τον ευρωβουλευτή ότι είναι καλύτερα να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία.

Από την πλευρά του, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του απάντηση στα λεγόμενα Πολάκη.

«Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα», είπε στο Action24.

Σχετικά με το τι του είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε: «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από την λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος».

«Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση, απλώς θα μπορούσε επικοινωνιακά να το αφήσει ανοιχτό για να ξεκινήσει η συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», απάντησε στην ερώτηση για το εάν εννοεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει πίσω σε μία πιθανή πρωθυπουργοποίησή του σε περίπτωση «προοδευτικής κυβέρνησης». «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέες αλλά έχει επικοινωνία, ο Τσίπρας έχει ιδέες αλλά δεν έχει επικοινωνία», είπε.

Τέλος, όσον αφορά στον Παύλο Πολάκη, ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε: «Κοίταξε, ο Πολάκης είναι καλός αλλά κάνει προεκλογική εκστρατεία αλλά των άλλων κομμάτων. Π.χ. τον κ. Κυμπουρόπουλο τον έβγαλε πρώτο βουλευτή σε σταυρούς, και με ρεκόρ για τη ΝΔ, κόντεψε να φτάσει τον Γλέζο, πέρασε τον Μεϊμαράκη στις τελευταίες ευρωεκλογές, γιατί του επιτέθηκε πριν από τις ευρωεκλογές ο κ. Πολάκης και του “έδωσε” 800.000 σταυρούς. Επειδή δηλαδή κάνει καλές προεκλογικές καμπάνιες. Αλλά επειδή είναι μακριά οι εκλογές μάλλον δεν θα τον χρειαστώ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό