19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Πογιέτ αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδος ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά για το Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά την νίκη επί του Γιβραλτάρ αφιέρωσε το ”τρίποντο” στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη.

Παράλληλα μίλησε και για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Αρχικά το πιο σημαντικό που θέλω να πω είναι πως αφιερώνουμε την αποψινή νίκη στις οικογένειες των θυμάτων που είχαμε στα Τέμπη. Έπειτα, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε προβλέψει και σχεδιάσει και μέχρι το 65ο λεπτό είχαμε την ένταση που θέλαμε κάτι που δύσκολα μπορούμε να κρατήσουμε μετά τις αλλαγές που κάναμε» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας, τα παιδιά είναι επαγγελματίας, δεν δεχθήκαμε γκολ και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Υπήρχε ένταση, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν σταματήσαμε και κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα. Είδαμε τον Κωνσταντέλια, τον Φορτούνη και γενικά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από όλα τα παιδιά. Ξέραμε πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι, έπρεπε να δώσουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στους παίκτες, γενικά είναι πολύ καλά τα στοιχεία που είδαμε απόψε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό