18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Πογέτ επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ
04.05.2022 | 22:42

Ο Γκουστάβο Πογέτ με τον Κρις Κόλμαν
ATROMITOS FC

Ο Γκουστάβο Πογέτ επισκέφθηκε την Τετάρτη (4/5) το προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, όπου παρακολούθησε την προπόνηση των Περιστεριωτών.

Ο Γκουστάβο Πογέτ βρέθηκε την Τετάρτη (4/5) στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μαζαράκη, ενώ παρακολούθησε όλη τη διάρκεια της προπόνηση των Περιστεριωτών.

Το δελτίο Τύπου του Ατρομήτου:

“Με εκλεκτές παρουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Μαζαράκη, καθώς παρών στο αθλητικό μας κέντρο ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ, μαζί με τον άμεσο βοηθό του, Ζεράρ Νους.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου, μένοντας εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που συνάντησε στο Περιστέρι ενώ συνομίλησε τόσο με τον προπονητή της ομάδας μας, Κρις Κόλμαν, αλλά και με τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και τον Team Manager, Εντουάρντο Μπρίτο.

Στη συνέχεια ο Γκουστάβο Πογέτ παρακολούθησε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και χαιρέτησε όλους τους παίκτες του Ατρόμητου, όπως φυσικά και με τον Ευθύμη Κουλούρη που αποτελεί στέλεχος της γαλανόλευκης”.

Ο Γκουστάβο Πογέτ στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου
ATROMITOS FC

Ο Γκουστάβο Πογέτ αγκαλιάζει τον Ευθύμη Κουλούρη
ATROMITOS FC

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό