27.3 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Ο Παύλος και η Μαρία Ολυμπία μαζί στο Wimbledon -Το Ralph Lauren look και οι παρουσίες στις κερκίδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Με φόρεμα Ralph Lauren η Μαρία Ολυμπία ήταν και πάλι από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες.

It’s that time of the year! Το Wimbledon εκτός φυσικά από ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός για τον κόσμο του τένις είναι και ένα αγαπημένο θέαμα των Βρετανών, που κάθε καλοκαίρι περιμένουν τη διοργάνωση, η οποία έχει πάρει τη μορφή παράδοσης. Μόνο που το 2024 είναι λίγο διαφορετική χρονιά από όλες τις υπόλοιπους για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο κυριότερος πάντως αφορά τη βασιλική οικογένεια και την πριγκίπισσα Katherine, αφού αμέσως μετά την συγκλονιστική ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο, η Kate Middleton δεν θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου, οπότε αυτόματα η τελετή απονομής χάνει κάτι από την αίγλη της και τη συνηθισμένη λάμψη της.

Δούκισσα Νομικού: Οι νέες πόζες με μπικίνι και το summer αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται στην παραλία

(AP Photo/Alberto Pezzali)

2024 The Associated Press. All rights reserved

Αντί αυτής, βέβαια, είχαμε την επίσκεψη του Da Beckham, του ανεπίσημου royal της βρετανικής σκηνής, ο οποίος σε άψογο πάντα styling παρακολούθησε έναν από τους αγώνες μαζί με τη μητέρα του, με ένα beige καλοκαιρινό κοστούμι συνδυασμένο με γαλάζιο πουκάμισο.

 (AP Photo/Alberto Pezzali)

: 2024 The Associated Press. All rights reserved

 (AP Photo/Alberto Pezzali)

: 2024 The Associated Press. All rights reserved

Οι διάσημες κυρίες που βρέθηκαν στο Wimbledon αυτές τις μέρες έριξαν την ξεκάθαρη ψήφο τους στο λευκό χρώμα, διατηρώντας τις εμφανίσεις τους απλές, με minimal γραμμές και summer υφές όπως τα λινά και τα βαμβακερά outfits, παρόλο που σύμφωνα με τις προγνώσεις η Βρετανία θα περάσει το πιο βροχερό της καλοκαίρι.

Instagram: @wimbledon

Πιο συγκεκριμένα, η Pixie Lotte επέλεξε ένα total white look με mini φούστα και cropped top που συμπλήρωσε με ασημένια Mary Janes. H Poppy Delevingne εμφανίστηκε με μία maxi φούστα στο χρώμα της κρέμας, λευκό πουκάμισο και pinstripe σακάκι ενώ η Molly-Mae Hague με ένα halter neck shirt dress, που συνδύασε με ένα τσαντάκι του οίκου Chanel.

https://www.instagram.com/reel/C85MsPqIacy/

Instagram: @wimbledon

Instagram: @wimbledon

H Μαρία Ολυμπία μαζί με τον Παύλο Γλύξμπουργκ στο Wimbledon.

Στο Wimbledon βρέθηκαν και ο Παύλος Γλύξμπουργκ μαζί με την κόρη του Μαρία-Ολυμπία, η οποία ήταν και πάλι μία από τις πιο κομψές παρουσίες με ένα look που έφερε την υπογραφή του Ralph Lauren.

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Karwai Tang

Λευκό τζιν καμπάνα: Το summer combo της Τατιάνας Μπλάτνικ με sneakers

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα maxi floral φόρεμα με scoop ντεκολτέ σε royal blue μοτίβο. Η μαύρη hobo τσάντα και τα λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με τα λεπτά λουράκια ανήκουν επίσης στη summer συλλογή του Ralph Lauren, ενώ η Μαρία-Ολυμπία ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου από την Khaite NY και ένα πλεκτό ριγμένο στους ώμους της.

POLO RALPH LAUREN Φόρεμα MONRA



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό