20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πατρίς Εβρά έστησε στον… τοίχο τον Κιλιάν Εμπαπέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μάσησε τα λόγια του ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πατρίς Εβρά, ασκώντας πολύ έντονη κριτική στον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ λέγοντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να φτάσει το επίπεδο του Καρίμ Μπενζεμά στην Βασίλισσα.

Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί ο Εβρά καθώς σχολίασε και την κατάσταση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Από την ανακοίνωση της αποχώρησης του Αντουάν Γκριεζμάν από την εθνική Γαλλίας και τη μη κλήση του Κιλιάν Εμπαπέ λόγω τραυματισμού, τίποτα άλλο δεν συζητείται στις τάξεις των «τρικολόρ» Στην πραγματικότητα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πατρίς Εβρά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ερώτηση από το «RMC» για τη γνώμη του για τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Patrice Evra sur Mbappé :

« Pour moi, 𝗠𝗯𝗮𝗽𝗽𝗲́ 𝗻’𝗮𝗿𝗿𝗶𝘃𝗲 𝗽𝗮𝘀 𝗲𝗻𝗰𝗼𝗿𝗲 𝗮̀ 𝗹𝗮 𝗰𝗵𝗲𝘃𝗶𝗹𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗕𝗲𝗻𝘇𝗲𝗺𝗮. Le brassard de capitaine en Équipe de France ? Bien sûr que je l’aurais donné à Griezmann. » 🇫🇷 pic.twitter.com/vm9G10cy97

— Dierci NGOMA (@DierciNgoma3462) October 5, 2024

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Γαλλίας σχολίασε τα όσα γίνονται στην ομάδα, τα προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και την πορεία της. «Δεν είναι το πρόβλημα ο Ντεσάν, αλλά όλη η Γαλλία που έδωσε πάρα πολλά στον Εμπαπέ», ξεκινά λέγοντας. Στην πραγματικότητα, ο Εβρά πιστεύει ότι στον Εμπαπέ έχει δοθεί υπερβολική ευθύνη και δύναμη εντός της εθνικής ομάδας: «Του δώσατε τα κλειδιά της Παρί, του δώσατε τα κλειδιά της Γαλλίας, αλλά ο Εμπαπέ είναι ακόμα νεαρός παίκτης», λέει.

«Εσείς δημιουργήσατε αυτόν τον θόρυβο γύρω από τον Εμπαπέ. Με όλο τον σεβασμό που του τρέφω, δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο του Μπενζεμά», λέει ο Εβρά κάνοντας μία λογική σύγκριση ανάμεσα στον Εμπαπέ και στον Καρίμ Μπενζεμά.

Και τέλος πρόσθεσε, «Αν τον καλέσεις στην αποστολή και τραυματιστεί, είναι ο καλύτερος τρόπος να χαλάσεις τις σχέσεις σου με τον (Φλορεντίνο) Πέρεθ. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι Παρί Σεν Ζερμέν, δεν μπορείς να διατρέξεις αυτόν τον κίνδυνο»



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό