27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο πατέρας έπαιζε PlayStation ενώ η 2 ετών κόρη του πέθαινε από τη ζέστη στο αυτοκίνητο…

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκλονίζουν την κοινή γνώμη οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται για την υπόθεση θανάτου της 2 ετών Parker Scholtes, μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας, στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας έπαιζε PlayStation ενώ το παιδί βρισκόταν στο ΙΧ κάτω από τον καυτό ήλιο. Ο Christopher Scholtes, 37 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για φόνο δευτέρου βαθμού και κακοποίηση παιδιών. Η κονσόλα του κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του στο Marana, βόρεια της Τουσόν της Αριζόνα.

Ο Scholtes είπε στην αστυνομία ότι άφησε την κόρη του στο κάθισμα αυτοκινήτου επειδή δεν ήθελε να την ξυπνήσει, σύμφωνα με την καταγγελία η οποία ήρθε σε γνώση της Daily Mail. Σύμφωνα με την αστυνομία, είπε ότι την άφησε στο SUV της οικογένειας για περίπου 30 λεπτά αφού έφτασε στο σπίτι στις 14:30. Ωστόσο, νέα στοιχεία που υποβλήθηκαν από τους εισαγγελείς δείχνουν ότι το κοριτσάκι ήταν στην πραγματικότητα στο αυτοκίνητο για τρεις ώρες.

Η σύζυγός του, Erika Scholtes, γιατρός στο νοσοκομείο, όπου το κοριτσάκι ανακηρύχθηκε νεκρό, έφτασε στο σπίτι στις 4.08 μ.μ. και ρώτησε πού ήταν η κόρη της και στη συνέχεια τη βρήκε στο αυτοκίνητο. Καθώς η Parker μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, του έστειλε μήνυμα λέγοντας: «Σου είπα να σταματήσεις να τις αφήνεις στο αυτοκίνητο, πόσες φορές στο έχω πει». Αργότερα πρόσθεσε: «Την χάσαμε, ήταν τέλεια». Ο Scholtes απάντησε: «Μωρό μου, συγγνώμη! Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό. Σκότωσα το μωρό μας, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

Τα άλλα δύο παιδιά του Scholtes, ηλικίας εννέα και πέντε ετών, είπαν στην αστυνομία ότι ο πατέρας τους άφηνε τακτικά και τα τρία αδέρφια μόνα στο όχημα. Τα παιδιά είπαν στην αστυνομία ο Scholtes «αποσπάστηκε παίζοντας το παιχνίδι του».

Προκαλεί, πάντως, εντύπωση η στάση της μητέρας των παιδιών, που χαρακτήρισε τον θάνατο της κόρης της «μεγάλο λάθος», που δεν δεν αντιπροσωπεύει τον σύζυγό της και παρακάλεσε έναν δικαστή της Τουσόν να επανεξετάσει το ενδεχόμενο κράτησης του συζύγου της μέχρι την επόμενη ακρόασή του τον Αύγουστο ώστε να πενθήσει όλη η οικογένεια μαζί και να θάψει την άτυχη 2χρονη. Το αίτημά της έγινε δεκτό από τον δικαστή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό