Home Περιβάλλον Ο ΠΑΣ Γιάννινα «τράβηξε» μαζί του στην Super League 2 την Κηφισιά

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «τράβηξε» μαζί του στην Super League 2 την Κηφισιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Κηφισιά ηττήθηκε με 3-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Super League 2, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των play-out της Super League. Ανατροπές, πέντε γκολ, θέαμα και εν τέλει ο ΠΑΣ θα αγωνίζεται του χρόνου μαζί με την Κηφισιά στην 2η κατηγορία.

Το ξεκίνημα του αγώνα είχε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές σκληρές μονομαχίες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 11′ με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Ματέους Σάντος. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΣ απάντησε με ένα δυνατόσουτ του Κύρκου, το οποίο έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου αναζητούσε ένα γκολ και κατάφερε να φτάσει σε αυτό στο 26ο λεπτό, αφού ευτύχησε να προηγηθεί με μια εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Νίνη. Η συνέχεια του ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα της Ηπείρου, η οποία στο 36′ ύστερα από εντυπωσιακή κάθετη πάσα με τακουνάκι, του αρχηγού της Πέδρο Κόντε, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Κέβιν Ροσέρο να νικά τον Νικοπολίδη με όμορφο σκάψιμο της μπάλας.

Η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Αντρέα Τετέι στο 53′, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι γνώριζαν πως Βόλος και Παναιτωλικούς νικούσαν τα δικά τους παιχνίδια και αυτό αύξανε την πίεση στους «νεοφώτιστους», οι οποίοι αναζητούσαν απεγνωσμένα γκολ.

Στο 64 ο λεπτό ο Παναγιώτης Πρίτσας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για λογαριασμό της Κηφισιάς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Παπαδόπουλο ύστερα από παρέμβαση του VAR. Στη συνέχεια και κόντρα στην ροή του αγώνα ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το δεύτερο του γκολ, με τον Μάτους Μπεγκάλα στην πρώτη του επαφή στο παιχνίδι να νικά τον Νικοπολίδη με συρτό πλασέ.

Η Κηφισιά δεν το έβαλε κάτω, και στο 80ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς ισοφάρισε σε 2-2. Ωστόσο, ο Πας πέτυχε με τον Ροσέρο το 3-2 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και «τράβηξε» την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη Super League 2 μαζί του.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Κηφισιά (Κώστας Μπράκος): Νικοπολίδης, Σολόα (83′ Γιόβαντσιτς), Σπανός, Βαφέας, Μιλίσεβιτς, Νίνης (46′ Μενέντες), Πρίτσας, Σάντος, Τετέι, Κλωναρίδης (41′ Γκόμπελιτς), Οζέγκοβιτς.Πας Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Κιάκος (71′ Σόρια), Σομποτσίντσκι,Εραμούσπε, Καραχάλιος (71′ Μπεγκάλα), Λιάσος, Κύρκος (70′ Μίνα), Τζίμας (68′ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (89 Παμλίδης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version