29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος συλλαμβάνεται!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παράδεισος των κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 6/6, ο Ντίνος, προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο αποφάσισε, ο Σίμος, να πουλήσει το μερίδιο του, από το Ολύμπια, στον Πάρη.

Η Μιράντα, άναυδη, ακούει πως ο Σίμος δεν κατήγγειλε ποτέ τον Δημοσθένη. Εκείνη, εκθέτει όλη την αλήθεια στην αστυνομία και ο Δημοσθένης συλλαμβάνεται… Ενώ ο Σίμος με την Αμαλία έχουν έναν άσχημο καβγά, η πόρτα χτυπάει και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη, συλλαμβάνουν και τον Σίμο!

Η Βικτώρια, απελπισμένη, αποφασίζει, ύστερα από προτροπή του Σαρηγιάννη, να καταγγείλει τον Σίμο για συνέργεια… Η Μιράντα αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Χρήστου να δει τι κάνει η Ματούλα. Η Αμαλία, ζητά, για άλλη μια φορά, από τον Ντίνο, να φύγουν οι δυο τους, μυστικά από όλους…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών είδαμε…

Ο Πασχάλης ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος που κέρδισε τον πρώτο λαχνό μοιράζει διαμερίσματα στ’ αδέλφια και στη μάνα του. Η απόφαση όμως της Σύρμως να μην εγκαταλείψει το σπίτι και τις συνήθειες της για να ζήσει στην νεόκτιστη πολυκατοικία δημιουργεί αντιπαράθεση ανάμεσα στα παιδιά της, αλλά και μια νέα κρίση στη σχέση της με τον Θωμά.

Ο Πάρης έχει πολλούς λόγους να μην εμπιστεύεται τον Σίμο και εξετάζει πολύ προσεκτικά την πρόταση του, να του πουλήσει το πατρικό σπίτι με την προϋπόθεση να αγοράσει μαζί και το ποσοστό του στο Ολύμπια. Ο Σίμος θέλοντας να εκδικηθεί τον Πάρη τον συναντά για να του κάνει μια πρόταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό