35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τέλος της σειράς- Νεκρός ο Ντίνος-Θρήνος για την Αμαλία και την κόρη τους!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, θα σας κόψουν την ανάσα. Η πιο συγκ

Όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, θα σας κόψουν την ανάσα. Η πιο συγκλονιστική σκ

Όσα θα συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, θα σας κόψουν την ανάσα. Η πιο συγκλονιστική σκηνή όμως της σειράς μάς ταξιδεύει στο σήμερα, στο 2024, οπότε θα πέσει η αυλαία οριστικά. Ο Ντίνος, που έχει φύγει για την Αμερική μόνος χωρίς την Αμαλία, πεθαίνει πλήρης ημερών. Η Αμαλία, σε πολύ μεγάλη ηλικία κι εκείνη, βρίσκεται μπροστά στον τάφο του ανθρώπου που καθόρισε όλη της τη ζωή και αγάπησε όσο κανέναν, μαζί με την κόρη της, την Αντιγόνη. Δεν της έχει πει μέχρι σήμερα ποιος είναι ο πατέρας της.

Εκεί αποφασίζει να της εξομολογηθεί για πρώτη φορά στη ζωή της και πριν κλείσει κι εκείνη τα μάτια της, ότι ο πατέρας της ήταν ο Ντίνος. Αυτό είναι το μεγάλο δικό της μυστικό που κουβαλούσε όλα αυτά τα χρόνια και ήρθε η ώρα να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε όμως και τα εγγόνια της Σύρμως, αλλά και την κόρη και τον γιο της Γεωργίας σε μια σκηνή που η παραγωγή υπόσχεται ότι θα συγκινήσει, αφού μέχρι και το τελευταίο λεπτό θα κρατήσει την αγωνία μας στα ύψη.

 

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, πριν πέσει οριστικά η αυλαία, όλα όσα συμβαίνουν θα σας συνταράξουν. Ο Σίμος βρίσκεται εκτός ελέγχου και γίνεται επικίνδυνος για όλους, ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό. Συναντιέται με την Αμαλία για να της εξηγήσει ότι η Βικτώρια τον παγίδευσε και να της ζητήσει να μην τον εγκαταλείψει. Η άρνησή της τον φέρνει εκτός εαυτού και θα την πυροβολήσει. Ομως ο Πάρης, που έχει πάει να συναντήσει την κοπέλα για να την παρακαλέσει για το παιδί της Γεωργίας, μπαίνει μπροστά για να την προστατεύσει και τραυματίζεται στο μπράτσο. Ωστόσο συγκρατεί τον Σίμο για να σώσει την Αμαλία, η οποία τρέχει να ξεφύγει. Ο Σίμος ρίχνει κάτω τον Πάρη, παίρνει το αυτοκίνητό του και πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας.

Η Αμαλία, αφού ειδοποιήσει πρώτα την αστυνομία, μιλάει με τη Μιράντα που την πιέζει να πάει να βρει τον Ντίνο. Πράγματι τον προλαβαίνει στο αεροδρόμιο, αλλά εκείνος επιλέγει να φύγει μόνος. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα τσακώνεται με τον φρουρό που δεν την αφήνει να δει τον Σίμο, νομίζοντας ότι ο γιος της είναι ακόμη στο κρατητήριο. Ο γιος της όμως εισβάλλει μαινόμενος στο κελί της Βικτώριας. Πυροβολεί τους φρουρούς και της ζητάει τον λόγο που τον κατέστρεψε, μπροστά στον έντρομο Χριστόφορο που την έχει επισκεφθεί. Την ίδια στιγμή καταφτάνει και ο πατέρας του ο Λεβί. Ο Σίμος σηκώνει το όπλο και σκοτώνει τη Βικτώρια. Στη συνέχεια το στρέφει στον ίδιο του τον εαυτό. Πατάει τη σκανδάλη και αυτοκτονεί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor spoiler αποχώρηση 11/6: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος και μονομάχος!

MasterChef: Αλλάζει η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού-Τι έχει συμβεί

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό