16.8 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ φέρνει στην Ελλάδα τον Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ειδήσεις Ελλάδα

O Άλεξ Αντετοκούνμπο συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και αποχωρεί από την Ποντγκόριτσα. Δεδομένη η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τη σεζόν 2024/25 στη δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας με τη φανέλα της Ποντγκόριτσα αλλά θα γυρίσει στη χώρα μας και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ που τα βρήκε με τον 23χρονο φόργουορντ (2μ.03).

Πέρσι ήταν στη λιθουανική Μαζεϊκιάι με την οποία σημείωσε 8.3 πόντους σε 12 συμμετοχές αλλά τέθηκε εκτός ομάδας λίγο πριν από την έναρξη των play-offs στη Λιθουανία και ακολούθως εντάχθηκε στην Ποντγκόριτσα. Να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό ήθελε τον παίκτη αλλά δεν είχε προχωρήσει η υπόθεσή του. Από τη στιγμή που αποχώρησε από την Ποντγκόριτσα, οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν για την απόκτησή του και σύντομα θα ανακοινώσουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Φέτος στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη κατηγορία, είχε 10.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δύο συμμετοχές. Ο νεαρός φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ισπανική Μούρθια και στη G-League με τους Ράπτορς 905 και τους Γουισκόνσιν Χερντ. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στη χώρα μας και εάν τελικά ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ, θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα του να παίξει και στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό