Home Tech Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο φίλαθλο του, Νάσο Κωνσταντίνου

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά τον αδικοχαμένο φίλαθλο του, Νάσο Κωνσταντίνου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ερασιτέχνης της ομάδας δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο φίλαθλό τους, Νάσο Κωνσταντίνου που έχασε την ζωή του πριν από επτά χρόνια σαν και σήμερα.

Την 27η Απριλίου 2017, ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πραγματοποίησε ένα ποδοσφαιρικό θρίαμβο κόντρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού νικώντας την με το εντυπωσιακό 4-0 στην Τούμπα, και έτσι αυτομάτως είχε πανηγυρίσει και την πρόκριση στον Τελικό Κυπέλλου.

Όλη η Τούμπα ζούσε στιγμές απόλυτης χαράς, όμως λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά, ο νεαρός φίλαθλος των «ασπρόμαυρων» Νάσος Κωνσταντίνου, δεχόταν επίθεση από ομάδα οπαδών του Ηρακλή, όπως και έγινε γνωστό αργότερα στην δίκη. Ο 24χρονος προσπάθησε να τους ξεφύγει, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Στην συνέχεια νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα στις 4 Μαΐου, «λύγισε» βυθίζοντας τους πάντες σε θλίψη.

Φυσικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και ο Ερασιτέχνης δεν τον ξεχνούν ποτέ, και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τιμούν τον αδικοχαμένο φίλαθλό τους, γράφοντας:

«Νάσο μάγκα ανάμεσα μας πάντα»

27/04/2017-27/04/2024

7 χρόνια «μακριά» μας, για πάντα στο μυαλό μας!», το μήνυμα του Ερασιτέχνη, ενώ η ΠΑΕ γράφει :«Επτά χρόνια χωρίς τον Νάσο…Κανείς δεν ξεχνά…Αθάνατος!».

Ο 24χρονος ήταν Κύπριας καταγωγής, με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τον μνημονεύουν εξίσου συνεχώς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version