22.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Παναιτωλικός πήρε βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δεύτερη δεύτερη ηχηρή έκπληξη στο εφετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός, καθώς μετά την ΑΕΚ (απέναντι στη Λαμία) αυτή τη φορά «θύμα» ήταν ο Ολυμπιακός και «δράστης» ο Παναιτωλικός.

Τα «Καναρίνια» κατόρθωσαν να κρατήσουν στο «μηδέν» τους Πειραιώτες φεύγοντας με βαθμό από το Φάληρο, στην πρώτη φορά που η ομάδα του Αγρινίου αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς ήττα.

Οι Αγρινιώτες έβαλαν, ουσιαστικά χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα, τέλος στο «απόλυτο» ξεκίνημα της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Με μονότονη, προβλέψιμη και χωρίς ταχύτητα ανάπτυξη, δίχως καθαρές ιδέες και χωρίς έμπνευση και καλή τελική πάσα, οι «ερυθρόλευκοι» μπλοκαρίστηκαν στο κατενάτσιο των φιλοξενούμενων που ήθελαν βαθμό και τον πήραν.

Στο 21΄ σουτ του Έσε κατέληξε στην αγκαλιά του Λούκας Τσάβες, ο οποίος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ως το τέλος του ημιχρόνου, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Τσικίνιο (40΄) κι ένα σουτ του Βέλντε (44΄).

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός ήταν πιο επικίνδυνος στο 40΄ με το άστοχο σουτ του Μαυρία και την έχουσα ίδια κατάληξη κεφαλιά του Μπουζούκη τρία λεπτά αργότερα.

Ο Ελ Κααμπί θα μπορούσε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (47΄, 54΄, 57΄) να ανοίξει το σκορ, ωστόσο απόψε δεν ήταν το βράδυ του και με τον χρόνο να ξοδεύεται ανούσια από τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ έκανε σε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές, με Γουίλιαν και Σέρτζιο Ολιβέιρα να κάνουν ντεμπούτο.

Ο Ολυμπιακός πίεζε πια τον Παναιτωλικό στην περιοχή του, αλλά το σουτ του Ροντινέι με το αριστερό στο 73΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσάβες κι εκείνο του Ολιβέιρα στο 86΄ έφυγε πάνω από το δοκάριο.

Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Ελ Κααμπί να αστοχεί στην κεφαλιά-ψαράκι ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μαρτίνς αστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό